Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az internete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az internetes társkeresésről?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert én is ott ismerkedtem, és ott találtam meg életem párját. Szerintem nagyszerü dolog, mivel ha sokat dolgozik valaki és este már nincs ereje elmenni valahova legalább beszélgetni tud valakikkel. És nem mellesleg olyan embereket is megismerhetsz akikkel soha nem lett volna esélyed találkozni. Viszont ami nagyon furcsa az az, hogy úgy tapasztaltam a nők többsége akik fenn vannak ilyen oldalakon bár azt állítják komoly kapcsolatot szeretnének, mégis egy idő után bevalják csak kalandot kerestek. Na mindegy, a lényeg hogy nektek milyen tapasztalatotok van? Vagy mi a véleményetek?
2011. máj. 12. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
A véleményem: Olyan mint az online vásárlás. Csak mikor kiszállítják csak akkor tudod, hogy mit vettél meg. A kép , a szép szöveg a neten nem elég. De nem ítélem el. Kicsit modern, kevésbé romantikus.
2011. máj. 12. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A 15 éves lány akivel hónapokig leveleztem kiderült, hogy egy 13 éves hülye gyerek... Legjobb, hogy úgy derült ki, hogy az anyja véletlenül rátalált a levelezésre és még én voltam a pedomaci :D Na nem baj elküldtem anyát és fiát a jó édes... oda.
2011. máj. 12. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem elég ciki, és ez az érvelés is sántít.

Akinek annyi ideje van csak, hogy meló után, fekvés előtt lezavar két levelet, annak párkapcsolatra meg kalandokra sincs ideje.

Egyszerű, könnyű, sok hal van a folyóban, nagyot lehet meríteni, így népszerű.

Személy szerint unom, hogy a közösségi oldalt, fórumokat, mindent az ég világon szexpartnerkeresőnek néznek egyes agyhalottak, és hol böködnek, hol lájkolnak, de minimum privi üzit akarnak váltani, hogy megtudják: borotválom-e és mi a véleményem az análszexről. Lassan az emberektől is sikerül megundorodnom.

2011. máj. 12. 21:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes, nem tudtad hogy meg lehet válogatni kivel beszélgetsz? Tényleg sok hülye és defektes van fenn. De csak azért mert sok ember vann fen. Nagyon izgalmas érdekes embereket is meg lehet ott ismerni. Aki meg olyan azt tudni kell lerázni. Ennyi
2011. máj. 12. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én interneten találtam meg a barátnőmet, és szeretném is "megtartani". Nagyon nagy véletlen volt, hogy egymásra találtunk ilyen módon, viszont másképpen esélyünk sem lett volna akár csak hallanunk is egymásról.

24/f

2011. máj. 12. 22:44
 6/13 werte ***** válasza:
100%

Érdekes eset, mivel épp a kivétel miatt van annyi kudarc. A mai ismerkedésekhez nincs hely. Ha egy kávézóban leszólítok egy lányt - biztos meg akarom dugni.

Discoba nem járok - menetes patronok miatt...

Neten pedig a pöcegödrök között 1-1 értelmes ember található. (van egy srác aki cseten és társkeresőn is hirdeti magát, holott a kolléganőmmel jár 6 éve. legalább 5 emberrel csalta huzamosan)

Az elvált nők egyetlen menekülési útvonala a net - amit egy-két gerinctelen mocsok ki is használ - emiatt is sebződnek, az amúgy is összezuhant elvált nők.

A fiatalok pedig a naivitásuk áldozatai lehetnek! A vége ismerős. Zavart, önbizalom hiányos, gátlásos, férfi soviniszta hozzáállás, csak azért mert vannak férgek!

De a lányok is megérnek egy misét. Pénzes, kedves, vagány, menő izmos, szexi félistent várnak - alább ritkán adják!

(kicsit olyan érzése van az embernek a társkeresővel, mint egy autóvásárlásnál: jelölj meg egy típust, köbcentit, fogyasztást, színt... aztán jön az értesítés, hogy kombi van, esetleg koccanásos:)

Szóval vegyes a véleményem - összegezve:)

(de sok boldogságot nektek)

29/F

2011. máj. 12. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Volt már a kérdés.

Ésszel lehet használni, és arra jó, hogy egymásra találjatok.

Az ismerkedés igazán a találkozással kezdődik - addig fölösleges a túlzott várakozás.

2011. máj. 12. 23:11
 8/13 anonim válasza:
nem lesz belőle soha igaz szerelem mert nem személyesen ismered meg az illetőt...:) 3 fiúval jártam akit neten ismertem meg 1-2 hónapnál nem voltak hosszabbak... megismertem egy sráot buliba és találkozgattunk és nemsokára 1 éve h együtt vagyunk.:) szóval én nem ajánlom.
2011. máj. 14. 23:14
 9/13 anonim ***** válasza:
79%
Véleményem: igen is működhet ;) 28 hónapja vagyok fülig szerelmes, abba, akit interneten ismertem meg!!!
2011. máj. 14. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom ahoz hogy működhet:) Persze idiótákba bele lehet futni, de azt élőben is... Én is társkereső oldalon találtam meg a páromat és már több mint 4 éve együtt vagyunk. Szóval jó dolog, csak mint mindent, ezt is ésszel és óvatosan kell csinálni:) 18/L
2011. máj. 14. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!