Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a barátnőm, hogy szájjal kényeztessen?
Figyelt kérdés
Én kinyalom, DE nem megoldás, ha én megmondom, hogy ha ő engem nem, akkor én őt se többet, mert ÉN IS szeretem nyalni őt, nem csak az ő kedvéért csinálom.
Ja, és nem kardoskodom amellett, hogy a szájába élvezzek.
2011. máj. 12. 19:46
21/21 anonim válasza:
Egy végső megjegyzés, ezúttal a férfiak számára: Ne erőltessétek! Nincs annál szörnyűbb, ha a nő fejét a férfi lenyomja oda. Nyugi! Ha a partnernődnek kedve van hozzá, úgyis hozzá fog látni, bár lehet, hogy csak a második szeretkezésetek alkalmával. És ha elég időt hagysz a számára, meg fogja tanulni szeretni. Ha a partnernőd nem élvezi a dolgot, talán több szerencséd lesz a következő szeretőddel.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!