Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a barátnőm, hogy szájjal kényeztessen?
Én kinyalom, DE nem megoldás, ha én megmondom, hogy ha ő engem nem, akkor én őt se többet, mert ÉN IS szeretem nyalni őt, nem csak az ő kedvéért csinálom.
Ja, és nem kardoskodom amellett, hogy a szájába élvezzek.
Erőltetni hülyeség. Elkel fogadni, hogy ő ezt nem akarja. Lehet megalázónak érzi.
Én sem szoktam szájjal kényeztetni a párom, mert amint a számba veszem rögtön hányinger tör rám. Nem tudom miért. Pedig megtenném neki. Igaz én nem akarom, hogy kinyaljon, mert így úgy tűnik mintha kihasználnám. Pedig mindig mondta, hogy nem, de mindegy.
Párom elfogadta és csak ez a lényeg. Ted ezt te is.
21/L
Előbb próbáljátok ki ízesített óvszerrel... hátha az előváladékod ízétől nem akarja...
Vagy közvetlenül fürdés után kérd meg...
Használjatok tejszínhabot.
Nem jut más eszembe, én max akkor nem csinálom, ha úgy érzem nem higiénikus.
Értem, és én se érzem, hogy kihasznál engem, de az zavar, hogy nem kölcsönös. Vágyom rá, be vagyok tőle gerjedve, de ez sose történik meg. Csalódást okoz. De nem tudatosan, épp itt a probléma.
Egy szépen megmosott pénisztől különben nemigen van mit undorodni.
Tényleg ne erőltesd, mond meg neki, hogy ez neked nagyon jó lenne, de ha nem akarja nem kell.(csak, hogy ne érezze zsarolásnak)
Legnagyobb bánatomra én is öklendezni kezdek ha orális szexről van szó. És mondhatna a barátom ,amit akar, maximum olyan dühös lennék, hogy kihajítanám. Vannak lányok akiknek nem megy:(.
akkor... törődjek bele hogy sose...???
Ez engem tényleg zavar és nem direkt csinálom, ilyen vagyok, nekem unalmas így a szex...
Nem is értem a dolgot, én is undorodhatnék a puncitól, objektíve az sem egy csokitorta, de nem undorodok... A spermát, azt még megértem, de egy puszta péniszt?...
"mond meg neki, hogy ez neked nagyon jó lenne, de ha nem akarja nem kell."
Ez csak arra jó, hogy azt gondolja: "Jaj de jó, nem kell csinálnom, akkor ezt el is felejthetem örökre."
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!