Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a barátnőm, hogy szájjal kényeztessen?

Figyelt kérdés

Én kinyalom, DE nem megoldás, ha én megmondom, hogy ha ő engem nem, akkor én őt se többet, mert ÉN IS szeretem nyalni őt, nem csak az ő kedvéért csinálom.

Ja, és nem kardoskodom amellett, hogy a szájába élvezzek.

2011. máj. 12. 19:46
1 2 3
 11/21 Tony ***** válasza:
59%
mondjad neki hogy szo.pjá juliss me szájba verlek
2011. máj. 12. 20:16
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem változtass a nyalási technikádon.Minden nyalás után amikor elélvezett,azonnal d*gd meg jól!(nem viccelek!).Akit már úgy rendesen megszexualizáltak,az biztos h imádja csinálni orálisan a pasijának...ez a véleményem.Én erre akkor jöttem rá,mikor megtaláltam a megfelelő partnert....
2011. máj. 12. 20:16
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Mutasd meg neki ezt: [link]
2011. máj. 12. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
64%
Nem mintha nem tudna, de nekem ettől jött meg a kedvem. Talán neki is.
2011. máj. 12. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy idővel majd bele megy. Csak még nem kész rá, és ha hagyod a maga irama szerint működni a dolgokat akkor gond nélkül rá áll. Kényes témák ezek.

Illetve az idő megfogja oldani, vagy kiábrándulsz belőle vagy elfogadod, vagy oralizálni kezd a hölgy. Remélem hogy az utóbbi valósul meg.

2011. máj. 12. 20:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Még nem is élvezett el nyalás közben... :(

De ettől még csinálhatná nekem, hisz én se élveznék el oráltól, ahogy már írtam.

Amúgy se üzlet ez, hogy ő csak akkor csinálja nekem, ha én a lehető legjobb nyalást adom neki...

2011. máj. 12. 20:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne, ha ezeket elmondanád neki is? Hogy te nem akarod zsarolni, meg nem érzed, hogy kihasznál, de téged ez zavar, és unalmas enélkül a szex.

Amúgy megkérted már rá? Ha igen, milyen módszerrel utasított vissza? Először mindenképp meg kéne beszélni ezt a dolgot, mert ha ő undorodik a pénisztől, akkor felesleges túrázni az ügyön, viszont lehet, hogy így ő hiszi azt, hogy te nem is vágysz rá.

Jobb az ilyet nyíltan megbeszélni. Lehet, hogy nincs is itt semmi probléma. Majd ha visszautasít, vagy undorodik, akkor lehet gondolkodni, hogy mi legyen a következő lépés. De először mindenképp beszélj vele erről.

Sok sikert :)

2011. máj. 12. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
vagd a szajaba es csa
2011. máj. 12. 21:32
 19/21 anonim válasza:
100%
csinálta már valaha is? nekem régen ez volt a problémám.. hogy nem mertem, nem tudtam hogy hogy kell jól csinálni, meg féltem hogy valamit elrontok, rosszul fogom csinálni, stb. :$
2011. máj. 12. 23:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. Neked sikerült már rávenni?
2011. jún. 6. 11:57
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!