Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 20 éves lány vagyok.7 fiuval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lány vagyok.7 fiuval fekudtem le eddig. (15evesen vesztettem el) Soknak szamit?

Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 15:21
1 2 3
 21/26 Dark Prophet ***** válasza:
0%

Tyukver 15:53:

Nem ertek egyet. En mindenkepp azt valasztanam aki tobbel volt. Azt jelenti tobb a tapasztalata, jobb az agyban, es szexual intelligencia teren magasabban all, annal is kevesebbet kell tanitsak neki, kevesbe szemermes stb:) En balkezhatbol a tapasztaltabbat valasztanam:)

2011. máj. 12. 18:42
 22/26 Rendesfiú/19 ***** válasza:
100%
Na igen, a hozzád hasonlókat szeretné mindenki elkerülni....
2011. máj. 12. 19:20
 23/26 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Dark Prophet

A r.banc és a házasságig szüzességét megőrző lány között még van átmenet. Az, hogy végigmegy rajta egy fél díszszázad, az még nem jelenti azt, hogy tapasztalt, csak azt, hogy igénytelen aki bárkinek szétteszi a lábát.

Egy vele egykorú olyan lány is lehet műveltebb szex terén, akinek csak 1-3 partnere volt, és az is lehet pocsék az ágyban, akinek 30.

Ha az 5 évből levonjuk a 3 évet egy pasival, akkor marad 2 évre 6. Ez a sok, és azt a benyomást kelti, hogy bárki rámászhat kedvére.

2011. máj. 12. 21:10
 24/26 anonim ***** válasza:

ha nem érezné soknak akkor szerintetek minek tette volna fel a kérdést?

amúgy én nem akarok ítélkezni feletted csak nagyon remélem h nem egy hozzád hasonló csajba szeretek bele :(

22f

2011. máj. 13. 07:57
 25/26 Dark Prophet ***** válasza:
0%
Nincs az a 3 pasi tapasztalattal rendelkezo lany aki jo az agyban. Megegyszer elmondom: jonak lenni az agyban nem azt jelenti hogy erzeki, kedves vagy akar figyelmes. Ezek jok, de jonak lenni az agyban, tapasztalatot jelent, tudja hogy mik a fiuknak az izgulos pontjai, hogyan es mivel kell reagalni kulonbozo reakciokra, alkalmazkodni tud hozzad, ugy egyaltalan van tapasztalata d*gas teren. Es hidd el akarmennyire is egyetertek azzal hogy nem szabad azert elk*rv*lni, aki mar 30 pasival volt, akarmilyen h*lye is, mar ert a szexhez, ezt a tapasztalat hozza. Es ezt tapasztalatbol mondom, mar voltam ilyennel, nem itelem el. A szex nem egy elitelendo dolog bakker. Miert kezelitek k*rv*nak vagy r*b*ncnak azt aki szeret dugni? Nem lehet szeretni a szexet? Nekunk fiuknak szabad de lanyok mar r*b*ncok ha sokat dugnak? Es mi van ha konnyen megengedi egy-egy embernek. A fiuknak nem kell ketszer sem mondani. A szex szerelem nelkul is a fizikai erzesek kiralya. Azert uzi 7 milliard ember mert b*sz*tt jo. Semmi baj nincs azzal ha egy lany szereti a szexet. Nyugodtan uzze. A r*b*nc meg k*rv* definicio azokra vonatkozik akik aruljak a testuket. Nagy kulonbseg. Ezert van ennyire elmenve egyfele a mai vilag, ez pont ezert ennyire gatlasosak a lanyok, es felnek felvallalni a szexualis ehseguket, mert a tarsadalom eliteli oket ha uzik azt amit szeretnek. A noi hajlandosag a szexre (szetteszi ugyebar) egy fikarcnyival sem elitelendobb mint az h mi fiuk betesszuk. Es most mondhatjatok h fiuk ellen vagyok, nem igaz. En szeretem a lanyokat, tisztelem oket es elfogadom hogy pont ugy ok is szerethetik a szexet mint mi, mert az egy nagyon jo dolog. Es nem itelem el oket miatta. Ha vigyaz az egeszsegere, ertelmes es becsuletes, tolem annyinak teheti szet amennyinek akarja, en nem itelem el erte, mivel en is szeretek dugni, mint mindenki mas. Iteljetek el emiatt ha akartok, de en szeretem es tisztelem elegge a noi nemet hogy tiszteletben tartsam a vagyait es szuksegleteit, es egyenrangunak tartom magam minden egyes lannyal ilyen szempontbol.
2011. máj. 13. 13:13
 26/26 anonim ***** válasza:
74%
"Miert kezelitek k*rv*nak vagy r*b*ncnak azt aki szeret dugni? Nem lehet szeretni a szexet?" én konkrétan szeretem, és mégis csak 1 férfivel feküdtem le 20 évesen. Hol a hiba? úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről, és lehet, hogy nem vagyok elég tapasztalt, lehet más férfi azt mondaná hogy nem vagyok jó a szexben, de azt már kitapasztaltam, hogy a barátomnak mi a jó és ez nekem bőven elég. Ha meg nem lenne kivel szexelni, mert nem lenne párkapcsolatom akkor is kibírnám. Persze ösztönök, meg szükségletek, de nem vagyunk mi állatok, hogy ne tudjuk ezeket visszafojtani az erkölcsi tartás érdekében. Egyébként konkrétan a kérdezőt nem ítélem el, és nem iy olyan nagyon sok ez a 7...
2011. máj. 13. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!