Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok.7 fiuval fekudtem le eddig. (15evesen
vesztettem el) Soknak szamit?
dehogy vagyok irigy. lett volna lehetőségem rá. csak nekem egy férfi többet ér az összesnél és régóta van barátom. Nem ítélem el egyébként a kérdezőt, de én soknak látom mert akkor ezek nem lehettek biztos kapcsolatok.
2011. máj. 12. 15:37
12/26 A kérdező kommentje:
az teny h nem volt mindegyik szerelem...
21 éves lány vagyok, és idáig még csak egy fiúval feküdtem le, 18 évesen vesztettem el a szüzességem. Kevésnek számít?
:)
2011. máj. 12. 15:50
15.50
Ha lenne 2 lány akik ugyanolyanok de az egyik 7 fiúval feküdt le a másik csak egyel, akkor biztos azt választanám aki csak egyel.
Ezen kívül mindenkinek saját magának kell éreznie hogy sok volt e vagy kevés és a következményekkel is neki kell számolni.
2011. máj. 12. 15:53
Szerintem ez a te dolgod, nem kell senki orrára kötni, megváltoztatni már nem tudod, így láttad akkor jónak. Viszont, ha ezt így megkérdezted, akkor lehet, hogy zavar téged. Akkor megteheted azt, hogy az elkövetkezendő időben jobban figyelsz erre, és csak komoly kapcsolatba kezdesz, és nem rögtön szexel indítasz.
Személyes véleményem meg, sok. Én 23 vagyok és egy férfivel voltam...
2011. máj. 12. 16:11
nem kevés, de nem is olyan hú de rossz arány. az átlaghoz képest mindenképpen jó.
2011. máj. 12. 16:18
Attól, hogy nincs kapcsolatod ( az a 2év) még vannak szukségleteid. Ez relatív kérdés, hogy sok-e a 6 pasi 2 évre. Attól fugg hogy csinálood. Ha nem ,,ribancos,, akkor normális. De sztem (2*12) / 6 az 4 havonta egy pasi, az nem sok. UI nincs két egyforma ember.
2011. máj. 12. 16:51
2011. máj. 12. 16:51
na igen, de nem is egyszer feküdt le velük:D
szóval 4 havonta másikkal, de azt mindennap:D (gondolom)
Ha jó fej vagy, akkor nem zavar, ha ribisen viselkedsz, akkor sok.
2011. máj. 12. 18:18
Egyaltalan nem. Sot keves. Bakker itt mindenki szuzfogadalmas, hazassagi szexre vagyo vallasi fanatikus? 15 evesen meg nem a komoly kapcsolatokra hajt az ember. Akkor szorakozas van. Nekem nem egy es nem ketto lany ismerosom 2x, 3x annyi fiuval volt amig 20 eves lett, egyaltalan nem gaz ez, mind ertelmes, intelligens altalanos muveltseggel rendelkezo egyenek, akiknek tervei vannak es egyetemet vegeznek. Ebredjetek mar fel. A szex nem bun, hanem elvezet, minek kell eltabuzni? Fortelmes es a hipohondria manapsag... Egyszoval egyaltalan nem sok, en keveslem. 5 ev alatt csak 7 pasid volt? Az egy eleg kicsi arany egy tizeneves hormon-turbos atlag tinihez kepest. Persze vannak extrem esetek akik "ferjhez mennek az elso szerelmukkel", de az 99 szazalekba nem jon be:P Inkabb elvezd ki a fiatalsagod me nem jon vissza tobbet. Es ha 30 evesen josz ra hogy hat te meg bizony szerettel volna tapasztalatokat szerezni, kiprobalni bolondsagokat, akkor mar keso lesz a gyerekkel a nyakadon. Szal vigyazz, kesz, rajt:D
2011. máj. 12. 18:39
Kapcsolódó kérdések: