Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik a fontosabb a jó duma vagy a megnyerő külső?
minél bunkóbb, annál jobb, nem?
na én társaságban régen soha nem tudtam dumálni. Akárhányszor mondani akartam valamit, valaki MINDIG belepofázott, s onnantól kezdve MINDENKI a másikra figyelt. MINDIG. Ha meg én csináltam ugyanezt, akkor én jajj, de bunkó is voltam, az nem számított, hogy amikor velem csinálták, azt senki nem szokta észrevenni, pedig enyhén gyakrabban fordult elő...
tehát a válasz. a legfontosabb a bunkóság, az igazán állatian ösztönös, aki elnyomja a többit, attól várnak erősebb utódod a csajok, így afelé hajlanak.
mielőtt megbélyegeznétek, ez biológiai tény, ti is az ösztöneitek szerint éltek. Tagadhatjátok, de ezt elrejteni nem tudjátok.
^16:03^, ebben van igazság, de ez a "tagadhatjátok" duma azért nagyon nagyképű :)
A jó duma sokkal lényegesebb nekem. JÓ dumát mondtam - nem feltétlen a jó benyögések meg a laza stílus (ha az ember másról nem is szól, az inkább szánalmas) de ha valakiről látszik, hogy érdekes személyiség, vagy megbízható, vagy segítőkész stb. az többnyire felülírja hogy nem egy Brad Pitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!