Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok melyik a fontosabb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik a fontosabb a jó duma vagy a megnyerő külső?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Mindkettő, de én inkább a duma felé hajlok. Szeretek flörtölni a lányokkal.
2011. máj. 11. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Nekem inkább a külső számít, mert a nagydumás pasik általában önteltek. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Viszont nem csak a külső a fontos.
2011. máj. 11. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
igazából döntően egyik sem, de inkább jó duma
2011. máj. 11. 15:59
 4/12 anonim ***** válasza:
Nálam a külső abszolút másodlagos. Persze egy szint felett.
2011. máj. 11. 16:01
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

minél bunkóbb, annál jobb, nem?

na én társaságban régen soha nem tudtam dumálni. Akárhányszor mondani akartam valamit, valaki MINDIG belepofázott, s onnantól kezdve MINDENKI a másikra figyelt. MINDIG. Ha meg én csináltam ugyanezt, akkor én jajj, de bunkó is voltam, az nem számított, hogy amikor velem csinálták, azt senki nem szokta észrevenni, pedig enyhén gyakrabban fordult elő...

tehát a válasz. a legfontosabb a bunkóság, az igazán állatian ösztönös, aki elnyomja a többit, attól várnak erősebb utódod a csajok, így afelé hajlanak.

mielőtt megbélyegeznétek, ez biológiai tény, ti is az ösztöneitek szerint éltek. Tagadhatjátok, de ezt elrejteni nem tudjátok.

2011. máj. 11. 16:03
 6/12 Vree ***** válasza:

^16:03^, ebben van igazság, de ez a "tagadhatjátok" duma azért nagyon nagyképű :)

A jó duma sokkal lényegesebb nekem. JÓ dumát mondtam - nem feltétlen a jó benyögések meg a laza stílus (ha az ember másról nem is szól, az inkább szánalmas) de ha valakiről látszik, hogy érdekes személyiség, vagy megbízható, vagy segítőkész stb. az többnyire felülírja hogy nem egy Brad Pitt.

2011. máj. 11. 16:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem kell Brad Pittnek lennie ahhoz, hogy megnyerő legyen a külseje (mellesleg én nem is szeretem a Pitt-típust). Szeretem, ha valaki ápolt, ízlésesen öltözködik, finom eleganciával. Szerintem ez egy férfitól is ugyanúgy normális, mint egy nőtől. A nagydumások taszítanak. Általában buták és középszerűek.
2011. máj. 11. 16:13
 8/12 anonim ***** válasza:
Mivel sokszor megtetszett már olyan, akit előzőleg a külseje alapján figyelembe sem vettem, viszont nagyon jó szövege volt, jó humorérzéke, el tudott szórakoztatni, lehetett vele beszélgetni szinte mindenről, és ábrándultam már ki feltűnően jó külsejű pasiból néhány beszélgetés után, azt mondom, inkább a "jó duma".
2011. máj. 11. 16:15
 9/12 anonim ***** válasza:
A "jó dumán" én itt inkább azt értem, hogy legyen laza, szórakoztató, rendelkezzen egy alap intelligenciával, szóval egyszerűen jó legyen vele beszélgetni, jól érezzem magam a társaságában, merjen megszólalni, tudja vinni a témát, ne legyen túl csendes és visszahúzódó (mivel én az vagyok, úgyhogy az ilyen srácokkal mindig csak hallgattunk egymás mellett, nem volt túl szerencsés). 16:15 voltam.
2011. máj. 11. 16:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha a "jó duma" alatt azt értjük, hogy értelmes és szellemes, akkor bejön. A nagyképűek viszont nem jönnek be. Brad Pitt külső előny, de nem feltétel.
2011. máj. 11. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!