Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha elsírom magam, azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elsírom magam, azzal rontanék a helyzeten?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le. Úgy értem volt már minden de aktus nem, sosem jön össze, állítólag nagyon rágörcsöl.

Viszont máshogy sem elégít ki, ő mostanában el szokott élvezni, engem meg úgy hagy.

Legutóbb már a sírás szélén álltam.

Ha elsírnám magam esetleg, mert már nem bírnám tovább magamban tartani, azzal csak rontanék a helyzeten, és még jobban görcsölne, vagy esetleg kinyílna a csipája, hogy mostmár azért "időszerű" lenne csinálni? :P

18/L

2011. máj. 10. 18:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor meg kellene mondanod neki, hogy szeretnéd, ha betenné...

De persze, csak, ha megfelően védekeztek a nem kívánt terhesség ellen.

2011. máj. 10. 18:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Írj már le egy konkrét "együttlétet",mert most már menten agyvérzést kapok.
2011. máj. 10. 18:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Ezt beszéljétek meg ketten, őszintén egymással. Mond meg, hogy neked így nem jó. Mond el mit szeretnél. Ha már lefeküsztök, ne szégyelljetek beszélni róla.
2011. máj. 10. 18:15
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Hogy-hogy nem meri betenni? Mit mondott neki a mamaja, a noi nemiszervekrol?? Nyugtasd meg, hogy az ott nem a kamikaze, van visszateres (nem is akarmilyen). :)
2011. máj. 10. 18:21
 15/18 anonim ***** válasza:

sírás = zsarolás

Nyisd ki a pofádat és ne használj olyan hülye kifejezéseket, hogy bökhetnék. És fogalmazz érthetően, mert háromszor is elolvastam a kérdésedet, de nem bírtam felfogni mi a bajod.

2011. máj. 10. 18:46
 16/18 A kérdező kommentje:
hol olvastál ilyet tőlem hogy bökhetnék? olvasni tanulj már meg előbb te tajparaszt mielőtt nekiállsz ugatni, nem ettől leszel keménylegény
2011. máj. 10. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:

a sírás nem old meg semmit :)

inkább mond meg neki azt h addig nem csinálod neki míg ő se csinálja neked. el kell neki mondanod, hogy te is szeretnél elmenni és nehogy már csak neki legyen jó

2011. máj. 10. 18:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Mond meg neki nyíltan hogy ideje lenne hogy ő is kielégítsen téged!!
2011. máj. 10. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!