Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha elsírom magam, azzal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elsírom magam, azzal rontanék a helyzeten?

Figyelt kérdés

Barátommal fél éve vagyunk együtt, és még nem feküdtünk le. Úgy értem volt már minden de aktus nem, sosem jön össze, állítólag nagyon rágörcsöl.

Viszont máshogy sem elégít ki, ő mostanában el szokott élvezni, engem meg úgy hagy.

Legutóbb már a sírás szélén álltam.

Ha elsírnám magam esetleg, mert már nem bírnám tovább magamban tartani, azzal csak rontanék a helyzeten, és még jobban görcsölne, vagy esetleg kinyílna a csipája, hogy mostmár azért "időszerű" lenne csinálni? :P

18/L

2011. máj. 10. 18:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mármint mi lenne időszerű? Az írásodból nem úgy jön le, mintha téged ez nagyon frusztrálna.
2011. máj. 10. 18:04
 2/18 A kérdező kommentje:
hát ha már bőghetnékem van akkor eléggé frusztrál nem? =/
2011. máj. 10. 18:05
 3/18 A kérdező kommentje:
ja és ő 20 éves
2011. máj. 10. 18:05
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
a sírásnál többet segít ha megmondod neki, hoyg elégítsen már ki :)
2011. máj. 10. 18:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
NEm értem.Nem áll fel neki,fekszik a hátán és egyszer csak nyög egyet és kifolyik belőle a gE/ci?Markolj bele a hajába,irányítsd a nyelvét a megfelelő helyre,aztán addig ne engedd el,amíg fényesre nem nyal,aztán ha akar elélvezhet.Sírással nem érsz el semmit.Addig ne érj a kukijához,amíg valami értékelhetőt nem nyújtott neked.Ez így nem aktus,az így nem petting ez így egy rakás ebihal.22/F
2011. máj. 10. 18:10
 6/18 anonim válasza:
ejj az a pali
2011. máj. 10. 18:10
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Úgy hagy? Te jó ég! Ez aztán a gavallér! Nem tudom,nekem a volt barátom mindig azt mondta,hogyha nekem örömet okoz,az neki is öröm.Szóval nálunk mindig az volt az első,hogy ő elégített ki engem.

Egy kissé érdekes a barátod.

Szerintem ne sírj,hanem ülj szépen le vele,és beszéld meg a dolgot. Lehet,hogy először egy picit ciki,de ha valami bánt,azt jobb nyugodtan elmondani,mint sírni rajta.

2011. máj. 10. 18:11
 8/18 A kérdező kommentje:

de feláll neki, csak nem meri betenni vagy én nem tudom : D

ha kérdezi mi a baj aztmondja h begörcsöl

9/18 anonim ***** válasza:

Aki frusztrált, az nem szokott ":P" jeleket írni.

Na mindegy.

Mit jelent, hogy ő elélvez? És mit jelent számodra az, hogy "kinyílna a csipája"?

10/18 A kérdező kommentje:
*ha kérdezEM
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!