Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyha éjszaka sír, nyüszög a...

Hogyha éjszaka sír, nyüszög a kiskutyám, oda menjek hozzá vagy azzal csak rontanék a helyzeten?

Figyelt kérdés

Tegnapelött kaptam egy 12 hetes yorkit és éjszaka sírni szokott.Ilyenkor odamenjek hozzá vagy ne?

És hogy lehetne megakadályozni hogy ne sírjon?

2011. jan. 8. 16:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne menj oda hozzá, ne hozd be magadhoz.. SEMMIT ne csinálj. Ha már rászólsz, azzal is elérte a célját: foglalkozol vele. Ne foglalkozz vele, próbáld meg közömbösnek nézni ilyenkor, így rájön, hogy akármennyit sír, nem fogsz odamenni hozzá. Egyébként nem lenne megoldható, hogy valahol a közeledben legyen? Elvégre társas lény, az ember közelségét igényli. Ha a közeledben lehet, valószínűleg sírni sem fog..

A sírásnak több oka is lehet. Mivel még most 3 hónapos, hiányozhat neki az anyukája-alomtársai, ki van zárva, nem lehet a közeledben. Ez azért elég megterhelő, elvégre a kutya társas lény, a közelségedet igényli.

2011. jan. 8. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne menj oda, majd megszokja, hogy nem ér el vele semmit. Át fogja aludni az éjszakát.
2011. jan. 8. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
tegyél neki oda egy nagyobbacska plüss állatot és azzal nem rontasza helyzeten hogyha oda mész és beszélsz hozzá hogy megnyugtasd de ha nagyon nem bírod megis foghatod de úgy nehezebb lesz neki
2011. jan. 8. 17:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Én kutyusom 2 hónapos volt, mikor haza hoztam, magam mellé raktam este, és egy hangja nem volt, egyáltalán nem kereste az anyját, vagy az előző gazdit, végigaludta az egész éjszakát, és reggel is az volt az első dolga ahogy felébredt, hogy mellém bújt, és megpuszilt:D Nálam ez vált be. Most ha akarom ágyban alszik, ha 1 szót szólok neki, már megy is a helyére.
2011. jan. 8. 17:17
 5/8 anonim válasza:
Én mindig kimentem hozzá.Volt amikor órákat voltam vele,hajnalokig.Napközben még elment de éjjel 1 órakkor nehéz volt.Hát elég ragaszkodó kutya lett belőle.
2011. jan. 8. 17:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne menj oda mert meg fogja szokni és mindig még felnőtt korába is nyüszíteni fog ha azt akarja, hogy menj oda hozzá!
2011. jan. 8. 17:32
 7/8 rucijja ***** válasza:
Nekem is mind a 3 kutyám sírt kiskorában.Az elsőnél még kislány voltam és sajnáltam ,így egész éjjel virrasztottam vele, meséltam neki, reggel meg ki se láttam az iskolapadból:DDDDD A másodiknál ,mikor elhoztam a tenyésztőtől ,azt javasolta,ne foglakozzak vele, ha sír ,majd abba hagyja.Ekkor 14 éves voltam.Komolyabban akartam foglalkozni a kutyával, kutyasuli vizsga meg minden.Így pontosan betartottam a tenyésztő utasítását, 1 hétig nem tudtam aludni a visítástól.Most a harmadik kutyám van,és már régóta kutyázok.Meg is találtam a megoldást,amikor őt elhoztam:odaraktam neki egy nagyobbacska plüssállatot.Első éjszaka picit sírt,második éjszaka már édesdeden aludt, 1 hét után már a plüss se kelett neki.Én ezt javaslom:)Sok sikert:)
2011. jan. 8. 22:06
 8/8 anonim ***** válasza:
ők is csak kisbabák ez olyan mintha az anyuka leszarná hogy sír az kisgyereke ez milyen dolog már??????????????????????????????????????a bunkó mindenit az embereknek :@:@:@
2011. jan. 9. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!