Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kismama28 kérdése:
Miért nem kívánom a szexet? Férjem már azzal gyanúsít, hogy megcsalom! Nincs igaza, a hátam közepébe sem kívánom és nem csak vele, hanem még csak nem is fantáziálok róla!
Figyelt kérdés
28 éves két gyermekes anyuka vagyok. 6 éve házas. Mikor megismerkedtünk napi 2-3 alkalommal is szeretkeztünk, mind ketten nagyon kívántuk! Az első gyermek megszületése után én már kevésbe éreztem vágyat, de még azért megvoltunk. A második gyermek megszületése után sokat romlott az "állapotom" (ő már két éves) már egyáltalán nem kívánom a szexet, a férjem viszont még mindig napi szinten kívánja. Ugyan ezt nem teljesítettem, de azért kötélnek álltam, de most már ez sem megy. Nem tudom mi lehet velem, de most már a házasságom van veszélyben, mert meg van győződve róla, hogy megcsalom. Hogy értessem meg vele, hogy valami nincs rendben velem? Folyton fáradt vagyok, hangulat ingadozásaim vannak. Sajnos van még egy olyan problémám, hogy nehezen nyílok meg még előtte is, egy ideje próbálok beszélni vele de nem megy mert megfutamodom, ennek az is oka, hogy nem túl figyelmes és szinte mindig mindenre az a válasza, hogy hülye vagy és ezzel téma lezárva! Még sok mindent tudnék írni, mert nekem így egyszerűbb, talán ezért is regisztráltam az oldalra, de talán inkább fel kéne keresnem egy pszichológust.2011. máj. 10. 13:28
11/11 anonim válasza:
Kitartast, es ahogyan cseperednek a gyerekek egyre jobb lesz. Meg annyit, hogy ugy tudsz esetleg Magatokon segiteni, hogy a gyerekeket odavagod hetvegere nagymamihoz.
Szurkolok Nektek.
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!