Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismama28 kérdése:

Miért nem kívánom a szexet? Férjem már azzal gyanúsít, hogy megcsalom! Nincs igaza, a hátam közepébe sem kívánom és nem csak vele, hanem még csak nem is fantáziálok róla!

Figyelt kérdés
28 éves két gyermekes anyuka vagyok. 6 éve házas. Mikor megismerkedtünk napi 2-3 alkalommal is szeretkeztünk, mind ketten nagyon kívántuk! Az első gyermek megszületése után én már kevésbe éreztem vágyat, de még azért megvoltunk. A második gyermek megszületése után sokat romlott az "állapotom" (ő már két éves) már egyáltalán nem kívánom a szexet, a férjem viszont még mindig napi szinten kívánja. Ugyan ezt nem teljesítettem, de azért kötélnek álltam, de most már ez sem megy. Nem tudom mi lehet velem, de most már a házasságom van veszélyben, mert meg van győződve róla, hogy megcsalom. Hogy értessem meg vele, hogy valami nincs rendben velem? Folyton fáradt vagyok, hangulat ingadozásaim vannak. Sajnos van még egy olyan problémám, hogy nehezen nyílok meg még előtte is, egy ideje próbálok beszélni vele de nem megy mert megfutamodom, ennek az is oka, hogy nem túl figyelmes és szinte mindig mindenre az a válasza, hogy hülye vagy és ezzel téma lezárva! Még sok mindent tudnék írni, mert nekem így egyszerűbb, talán ezért is regisztráltam az oldalra, de talán inkább fel kéne keresnem egy pszichológust.
2011. máj. 10. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

igaz,még nagyon fiatal vagyok,de nálam is volt ilyne helyzet,igaz nálunk ilyen fel sem merült h megcsalnám a barátom,egyszerűen nem kívántam,valószínűleg azért,mivel nagyon sok minden dolog volt akkoriban az életemben és erre úgymond már nem jutott energiám.

szerintem üljetek le és beszéljétek meg,biztosan meg fog érteni.

de lehet,h azért nem kívánod már estére,mert állandóan nyüzsögsz a kicsikkel.

utazzatok el 2 napra ha van rá lehetőség kettesben.hidd el minden megoldódik :)

sok sikert :)

20/L (5 éves kapcsolattal :) )

2011. máj. 10. 13:37
 2/11 anonim ***** válasza:
51%

Kedves Kerdezo,

na en akkor a masik oldalt irom le. Mi mar hala istennek tul vagyunk ezen az 4-5 evig tarto valsagon. De szinte egy hajszalon mulott, hogy nem leptem ki a hazassagbol. Es pont emiatt, a sex miatt illetve az elhidegules miatt. Es nem az volt a rossz, hogy nem volt sex, hanem hogy NEM ereztem, hogy a parom szeretett volna. Ugye jottek a gyerekek es a parom erzelmileg hidegult el tolem. Es ez az erzelmi elhidegules csapodott ki tobbek kozott a sexben is. En allitom, hogy belezugott a fiainkba. Szoval egyszeruen lesullyedtem a csaladfenntarto szintjere. Aztan most, hogy mar nagyobbak a gyerekek azt mondanam, hogy javult a helyzet.

Az en(talan altalanositva a ferfiak) agyam mondjuk egyszeruen mukodik:

nincs sex = nem szeret

van sex = szeret

37F

2011. máj. 10. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:
A szex létfontosságú egy kapcsolatban. Ha eltérnek az igények, úgy annak a kapcsolatnak annyi. Csak idő kérdése, hogy így mikor fog félrelépni a párod, és valljuk meg, hogy jogosan teszi. Egy átlagos férfi nem bírja ki szex nélkül pár napnál tovább. Szóval nagyon gyorsan keressetek fel egy pszichológust, mert az előző válaszolónak igaza van abban, hogy a férfiak számára ha nincs szex, akkor az azt is jelenti, hogy nem szereted, mert ha szeretnéd, akkor testileg is kívánnád.
2011. máj. 10. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Egészségügyileg minden rendben veled? Én azért lemennék egy alapos kivizsgálásra, hormonvizsgálat mondjuk. Mennyire vagy stresszes? Mert az is lehet ok, ülj le a pároddal beszélgetni, vagy menjetek el közösen orvoshoz/szakemberhez, akkor megérti,hogy tényleg problémád van.
2011. máj. 10. 15:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Hehe egy átlagos férfi nem bírja ki pár napnál tovább??

Ez így nem igaz én őgy gondolom!Én már 1.5 éve nem nyulhatok az asszonyhoz mégis kibirom,elintézem magamnak aztán kész!Vagy észbe kap vagy nem!Bár az is igaz hogy én sem birom sokáig,mert a türelmem véges,de még várok egy kicsit mert szeretem,de szex nélkül ilyen fiatalon nem lehet sokáig birni és nem is egézséges,mert azota a vérnyomásom az egekben van,hiába könnyittek magamon!Egyenlőre ennyira még nem érezhető a kapcsolaton a szexhiány,de nem sokáig lehet huzni!Ugyanis egy nő lehet hogy kibírja szex nélkül évekig,de egy fiatal ereje tejében lévő férfinek ez a mozgató rugója!A szex is egy létszükséglet aminek nélkülözése depressziohoz is vezethet!Lehet durva hasonlat,de egy férfinek ez olyan mint a sz@rás vagy a pisálás!SZex nélkül nem lehet egézségessen élni,mert még ez egézségre is rámehet!Úgy hogy kedves kérdező szedd össze magad valahogyan mert ennek nem lesz jó vége!Láttam már pár házasságot ez miatt galyra menni!!

2011. máj. 10. 16:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a szex nem kívánása csak tünete, vmi komolyabb bajnak. Írod,h sokszor vagy fáradt, kimerült, talán jót tenne ha eljárnál kocogni,vagy csak mindennap sétálnál a friss levegőn, hidd el,h nagyon üdítő, feltöltő hatás van. Lúgosító, vagy vitaminkúrába is belefoghatnál,vhogy fel kell pörgetni téged (jó értelemben)

Azért gondolom,mert egy egészséges ember kívánja a szexet, legyen nő,v férfi.

22/L

2011. máj. 10. 17:01
 7/11 anonim válasza:
En is ebben a hojoban evezek. En már 15 éve vagyok hazas , nekem is tőbszőr kéne de megoldom egyedul.Mikor felhoztam hogy tőbb kéne az volt a vállasz hogy neki csak ennyi kell.Volt nállam is gyanakvás hogy megcsal ,lett is mindig belőlle cirkusz ,pár napig nem beszéltünk majd hejre jött és keztük elörröl.Ez van mert szeretem .Beszélyetek meg mindent .FIU
2011. máj. 10. 17:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A természetét senki nem tagadhatja meg.

Szerintem örülj, hogy napi szinten szeretne Veled lenni! Ha már ez nem lesz, akkor kezd elmélyülni a probléma:

1. ő sem kívánja az együttlétet, rájön, hogy felesleges próbálkozni,

2. találkozik egy megértő nővel, aki nagy szemekkel, hallgatja, és meg is érti, hogy milyen szörnyű helyzetben van,

3. időszakonként elugrik vígasztalódni, bepótolni azt, amit otthon nem kap meg,

3/b. ha nincs ilyen nő, alkalmanként fizet érte.

4. lelkileg is elhidegül,

5. válás, gyermekek láthatása kéthetente, tartásdíj...

Akármilyen szomorú is, de egy férfi és egy nő kapcsolata a testiségre épül, ezek az alapok, a testi vonzalom, erre jön rá minden más. Ha az alapok meggyengülnek, csak idő kérdése, hogy az építmény is megrogyjon, majd összedőljön.

2011. máj. 10. 18:52
 9/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat! Ma már többször elolvastam őket, mert optimistább lettem a válaszaitok alapján, és rájöttem, hogy nem vagyok egyedül, és már az is segített, hogy meghallgattatok. Én igazából zárkózott típus vagyok és nem szoktam kimutatni, ha valami baj van és nem is beszélem meg senkivel a családban, így csak gyűlik bennem, és eddig mindig kirobbant egy idő után vagy egy veszekedés alkalmával, de most még veszekedni sincs erőm, úgy érzem teljesen befordultam, de ezt senki nem veszi észre, mert kifelé nem mutatom úgy érzem, hogy inkább depresszióba fordultam. Úgy érzem, hogy a dolgok amik miatt ebbe a helyzetbe kerültem annyira hétköznapiak, hogy nem traktálhatok vele senkit, hiszen ilyen jellegű problémái mindenkinek vannak én még is egyedül érzem magam,és azt hiszem már egyedül még sem vagyok képes megoldani. Átgondolom a dolgokat és megpróbálok a hétvégén beszélni a férjemmel, tudnia kell, hogy szeretem, hogy nem csalom meg, csak baj van velem, és segítségre szorulok. Hosszú idő után először végre sírni tudok. Köszönöm nektek, hogy meghallgattatok!

2011. máj. 11. 12:47
 10/11 anonim ***** válasza:

ASSZONY SZÉT A LÁBAKAT MERT ELHAGYLAK!!!!!!!!!!!!

Gondolj erre a mondatra és arra ha ő elhagy akkor még esélyed sem lesz a világ legjobb dolgát csinálni nap mint nap egy olyan embrrel akit szeretsz!

SZEX SZEX ÉS SZEX=BOLDOG KAPCSOLAT ÉS EGÉZSÉGES ÉLET!!!!

2011. máj. 11. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!