Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek ugy terhes ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ugy terhes ha gumi nélkül volt bennem kb tényleg 20 mp-ig és nem is teljesen dugta belém?

Figyelt kérdés
mert mondtam neki hogy én nem akarom...és akkor abba is hagytuk. csak az van hogy áprilisban 2 nappal hamarabb jött, és egy picit barnásabb volt a megszokottnál. és kevesebb is jött. Elvileg majd most pénteken kell hogy megjöjjön.... de a melleim és az alhasam is fáj. mondjuk szokott. szerintetek
2011. máj. 9. 19:59
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
am hány éves vagy? anyud tudja?
2011. máj. 9. 21:04
 42/44 A kérdező kommentje:

16.

azt tudja hogy nem vagyok szüz, de ilyeneket nem mondok el neki

2011. máj. 9. 21:19
 43/44 anonim ***** válasza:
aha értem.:)
2011. máj. 9. 21:50
 44/44 anonim ***** válasza:

"az idö tul sööt nagyon nagyon kevés ehez hogy teherbe essek..."

Te nem vagy jól.

Előváladék: beléd spriccelt pár cseppet.

Igen: ahogy elkezd felizgulni, rögtön jöhet.

Igen: LEHET benne spermium.

És benned marad, nem 20 mp-ig, hanem addig, amíg a fiúk el nem pusztulnak, úszkálnak. Nem is akármerre, mert kémiai jelek vezetik őket egyenesen a petesejthez.

Pár óra a hüvelyben - de amelyik megtalálja az utat, annak meg pár nap a méhben, petevezetékben.

Az ilyenek, mint te, szaporodnak... a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.

Tehát:

1: TESZT!

2: GUMI! Az aktus elejétől - a végéig. Olvassátok el a leírását is!

2011. máj. 10. 00:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!