Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ugy terhes ha gumi nélkül volt bennem kb tényleg 20 mp-ig és nem is teljesen dugta belém?
Figyelj csak...inkább vegyél egy terhességi tesztet vagy menj el egy nőgyógyászhoz és vizsgáltasd meg magad!
Hiába írod...és hidd el,sok olyan nő van/volt,akinek sikerült teherbe esnie egy kis előváladéktól is...jegyezd meg: az előváladékban lehet sperma...amitől ugyanúgy teherbe lehet esni!!!Függetlenül attól,hogy mennyi ideig volt benned...
hát ezaz. hogy már régen volt!
de ezt rossz értelemben irtad? vagy hogy érted?
Nálam személy szerint kétszer szakadt el óvszer.Az elsőnél vettem be eseményutánit,a másodiknál nem,mert az előző alkalommal nagyon rosszul lettem tőle.Én akkor nem estem teherbe.
Nekem is volt olyan,hogy óvszer nélkül szeretkeztünk,pontosítok április 28 vagy mikor...bennem csak pár percig volt,de tisztában voltam/vagyok vele,hogy akár gyerek is lehetett/lehet belőle.Ma csináltam tesztet,a teszt szerintem nem vagyok terhes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!