Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek ugy terhes ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ugy terhes ha gumi nélkül volt bennem kb tényleg 20 mp-ig és nem is teljesen dugta belém?

Figyelt kérdés
mert mondtam neki hogy én nem akarom...és akkor abba is hagytuk. csak az van hogy áprilisban 2 nappal hamarabb jött, és egy picit barnásabb volt a megszokottnál. és kevesebb is jött. Elvileg majd most pénteken kell hogy megjöjjön.... de a melleim és az alhasam is fáj. mondjuk szokott. szerintetek
2011. máj. 9. 19:59
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%
Kár nyugtatnod magad azzal, hogy alig volt benned és hogy ez "nem volt még az se" ... ha beléd ment a pénisze AZ VOLT... tök mindegy mennyi ideig...vegyél tesztet...énis ezzel nyugtattam magam, hogy alig volt bennem...
2011. máj. 9. 20:22
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak...inkább vegyél egy terhességi tesztet vagy menj el egy nőgyógyászhoz és vizsgáltasd meg magad!

Hiába írod...és hidd el,sok olyan nő van/volt,akinek sikerült teherbe esnie egy kis előváladéktól is...jegyezd meg: az előváladékban lehet sperma...amitől ugyanúgy teherbe lehet esni!!!Függetlenül attól,hogy mennyi ideig volt benned...

2011. máj. 9. 20:24
 23/44 A kérdező kommentje:
és te terhes lettél?
2011. máj. 9. 20:24
 24/44 anonim ***** válasza:
április 1én... az már kicsit rég volt nem gondolod?
2011. máj. 9. 20:25
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
nem.:) de megvolt rá az esélyem..:) ne aggódj azóta megtanultam, hogy óvszerrel...és ne aggódj énis kaptam az osztásokat és megérdemeltem ;) és tanúltam belőle, remélem te is fogsz :)
2011. máj. 9. 20:25
 26/44 A kérdező kommentje:

hát ezaz. hogy már régen volt!

de ezt rossz értelemben irtad? vagy hogy érted?

2011. máj. 9. 20:26
 27/44 anonim ***** válasza:
hát mondjuk ha nem jelentkeztek tünetek akkor szntem nem vagy az.
2011. máj. 9. 20:27
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azt mondja, hogy lehetsz terhes. Szóval hinned kell nekünk, amikor lesz időd, rögtön vegyél tesztet vagy irány a nőgyógyász. Ez most nem vicc.
2011. máj. 9. 20:29
 29/44 anonim ***** válasza:

Nálam személy szerint kétszer szakadt el óvszer.Az elsőnél vettem be eseményutánit,a másodiknál nem,mert az előző alkalommal nagyon rosszul lettem tőle.Én akkor nem estem teherbe.

Nekem is volt olyan,hogy óvszer nélkül szeretkeztünk,pontosítok április 28 vagy mikor...bennem csak pár percig volt,de tisztában voltam/vagyok vele,hogy akár gyerek is lehetett/lehet belőle.Ma csináltam tesztet,a teszt szerintem nem vagyok terhes...

2011. máj. 9. 20:30
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
kevés az esélye ha eddig nem jelentkeztek a tünetek, de azért ne nyugodj meg, és menj el nőgyógyászhoz, vagy vegyél tesztet... utána megnyugodhatsz.:) és igaza van az előttem kommentelőnek...mindenki ezt állítja nem véletlenül .:)
2011. máj. 9. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!