Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek ugy terhes ha gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek ugy terhes ha gumi nélkül volt bennem kb tényleg 20 mp-ig és nem is teljesen dugta belém?

Figyelt kérdés
mert mondtam neki hogy én nem akarom...és akkor abba is hagytuk. csak az van hogy áprilisban 2 nappal hamarabb jött, és egy picit barnásabb volt a megszokottnál. és kevesebb is jött. Elvileg majd most pénteken kell hogy megjöjjön.... de a melleim és az alhasam is fáj. mondjuk szokott. szerintetek
2011. máj. 9. 19:59
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

igyvan. szerintem is kellett már volna jelentkeznie azért tüneteknek így több mint 1 honap után...

de azért minden esetre veszek tesztet. remélem negatív lesz....:/

2011. máj. 9. 20:31
 32/44 napietus ***** válasza:
ha rendesen megjött, akkor kevés az esély. de azért vegyél tesztet, hogy ne legyél ideges, és legközelebb eszed legyen. legalább Neked, ha már a barátodnak nem sokat adott a Jóisten.
2011. máj. 9. 20:34
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom minek írtad ki a kérdést,mert akármit mondunk te tagadod vagyis próbálod,mert félsz,ne hogy terhes légy.Vegyél egy szerencsétlen tesztet és megnyugodhatsz.Legközelebb meg ne fáraszd az embereket,mert nem tudtok védekezni.
2011. máj. 9. 20:35
 34/44 A kérdező kommentje:
legalább te nem szaggatsz szét ugy mint a többiek...:D
2011. máj. 9. 20:36
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el...én nem akartalak és nem is akarlak szétszaggatni...ennek semmi köze ehhez.

De hidd el,ha akarjátok,akkor nincs probléma.

De ha nem...egy nem kívánt baba "tönkre teheti" az életed,ha még nem éltél igazán...egy gyerek felelősség...a nap minden percében vele kell lenni..minden körülötte kell,hogy forogjon!!!

Nem kioktatni akartalak,nyugodj meg...de mondom ismerősök közül már volt akinek sikerült...

Vigyázz magadra,vegyél tesztet.Ha óvszer nélkül akarjátok,akkor szedjél fogamzásgátlót...

2011. máj. 9. 20:40
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól tudod, hogy teherbe eshettél, hiszen ha 100%-ig meg lennél győződve az ellenkezőkéről, fel sem tetted volna a kérdést.

Egyszerűen be vagy fosva, és itt várod, hogy vki könnyítsen rajtad.

Egyébként tényleg kevés rá az esély, de attól még simán megeshet. Máskor inkább védekezz, és akkor nem kell paráznod egy hónapon keresztül. És minket is megkímélsz a kérdésektől.

De jobb lenne, ha szex előtt utánanéznél mi hogy működik.

2011. máj. 9. 20:49
 37/44 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mi baja van itt mindenkinek... igen, lehetsz terhes, ez igaz de erre állati kevés az esélyed, plusz előző hónapban megvolt, szal még kevesebb az esély.
 38/44 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem vagy terhes. :) nekem se volt semmi tünetem.:) jóó mondjuk én vettem tesztet de akkoris. :) de azért legközelebb vigyázzatok.:)
 39/44 A kérdező kommentje:
köszönööm:)
2011. máj. 9. 21:03
 40/44 anonim ***** válasza:
nincs mit.:)
2011. máj. 9. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!