Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elengedi magam teljesen, hogy csinálhassa a dolgát?
Egy üveg vodka hidd el segíteni fog. :)
Na jó a viccet félre téve. Anno sajnos Nálam is ez volt a probléma, de nem tudom miért, de egy idő után ez megoldódott, talán azért mert Nekem Ő volt az első és az ügyetlenségem véget úgy gondoltam a tudatalattimban, hogy lehet Neki majd nem tudok örömet szerezni.
Bocsi ha nem volt hasznos a válasz!
Téged le kell kötözni az ágyhoz, akkor úgy is megadod magad, mivel nem tudsz mit csinálni.
Aztán meg úszni fogsz a rózsaszín felhők között!
Ennyi!
Nem kell a rizsa kisanyám, vagy add meg a pasid emiljét és megírjuk neki mi, vagy vegyél egy bilincset.. :D
Nincs más megoldás!
Ezt hívják szelíd erőszaknak.
:)
hát amikor csinálja és arábbnyomom, és leállitom mindig lefogja a combomat és azt mnodja h hagyam mán had csinája.
De neki tudom csinálni rendesen, ck entmudom hogy miért van ez igy.
Lehet, hogy mégis egy kicsit gátlásos vagy?
Egy férfinek sincs jobb érzés mint látni, hogy a párja mekkorát élvez és egész testében remeg, megvonaglik, hihetetlen.
Óriási dolgot hagysz ki ha abbahagyod. Ne tedd, vagy kérd meg a párod, hogy folytassa akkor is ha nemet mondasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!