Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mostanában nem kívánja a szexet, én meg napi egyszer azért örülnék neki. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ráadásul még ki sem akar elégíteni, ha én (nagy ritkán amikor szexelünk) nem élveztem el.
érzelmek vannak a kapcsolatunkban, fontos nekem, mondtam is neki h a szexben nekem ennél több kéne, de mindig van vmi ami miatt nem jön össze. és csak akkor kíván, amikor nem vagyunk együtt, sietni kell valahova, nem vagyunk olyan helyen, egyszóval amikor lehetetlen.
már unom h mindig otthon önkielégítek, amikor ő is megtehetné nekem.
ezen kívül más bajom nincs vele, eléggé ragaszkodom hozzá, mert első kapcsolat, csak ezen a szex témán szeretnék javítani valamit.
lassan három éve vagyunk együtt, nagyjából fél éve tart ez az állapot.
20/L
2011. máj. 9. 13:13
11/12 specialsound válasza:
Valamit rosszul csinálsz te lány! Azt eltudom képzelni hogy évek alatt megunt téged, nem nyal és még dugni sincs kedve de hogy leszopatni sem engedi magát az már furcsa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!