Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim mostanában nem kívánja a szexet, én meg napi egyszer azért örülnék neki. Mit tegyek?
ráadásul még ki sem akar elégíteni, ha én (nagy ritkán amikor szexelünk) nem élveztem el.
érzelmek vannak a kapcsolatunkban, fontos nekem, mondtam is neki h a szexben nekem ennél több kéne, de mindig van vmi ami miatt nem jön össze. és csak akkor kíván, amikor nem vagyunk együtt, sietni kell valahova, nem vagyunk olyan helyen, egyszóval amikor lehetetlen.
már unom h mindig otthon önkielégítek, amikor ő is megtehetné nekem.
ezen kívül más bajom nincs vele, eléggé ragaszkodom hozzá, mert első kapcsolat, csak ezen a szex témán szeretnék javítani valamit.
lassan három éve vagyunk együtt, nagyjából fél éve tart ez az állapot.
20/L
Nekem is ez volt a bajom..Bezzeg egy nőnek kutyakötelessége mindig sz*pnia....Ha ez később sem oldódik meg,akkor nem csak a szexben fognak előjönni a problémáitok!
Sajnos kevés olyan férfi van,akinek nem kell mondani a dolgokat és tudja magától.Ha ezt elolvassa egy pasi,akkor jó lenne ha tudomásul venné,hogy ha van szex,akár van a nőnek hüvelyi orgazmua akár nincs,kell ny*lni és kész!
Az elsőnek ment a pacsi!
:D
A többire nem tudok mit mondani. Az nem segítene rajtad.
Pedig valaki igazán kihasználhatna már!!!
És az sem ártana, ha Nő lenne az illető!
XD
30F
"mulyák a mai pasik, mindent a szájukba kell rágni"
Hát igen, az a nemtörődöm anyucikájuk nem tanította meg őket rendesen d.gni.. Te meg kifogtál egy ilyen gyakorlósat, és nem vagy jó kiképzőtiszt.
Ezek után viszont azt mondanám Te magad vagy az oka az állapotnak amiben vagy.
Aztán meg még szereted sajnáltatni magad.
Szivibaba!
Hagyd ott, keress egy tökös fazont, akitől ránézésre gyöngyözni kezdesz, és rendesen meg is rak, a zsörtölődést meg hagyd meg a nagymamáknak!
Orevoir!
30F
első: én imádok nyalni! tényleg :)))
hány éves vagy?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!