Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasim mostanában nem kívánja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim mostanában nem kívánja a szexet, én meg napi egyszer azért örülnék neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

ráadásul még ki sem akar elégíteni, ha én (nagy ritkán amikor szexelünk) nem élveztem el.

érzelmek vannak a kapcsolatunkban, fontos nekem, mondtam is neki h a szexben nekem ennél több kéne, de mindig van vmi ami miatt nem jön össze. és csak akkor kíván, amikor nem vagyunk együtt, sietni kell valahova, nem vagyunk olyan helyen, egyszóval amikor lehetetlen.

már unom h mindig otthon önkielégítek, amikor ő is megtehetné nekem.

ezen kívül más bajom nincs vele, eléggé ragaszkodom hozzá, mert első kapcsolat, csak ezen a szex témán szeretnék javítani valamit.

lassan három éve vagyunk együtt, nagyjából fél éve tart ez az állapot.

20/L

2011. máj. 9. 13:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt a bajom..Bezzeg egy nőnek kutyakötelessége mindig sz*pnia....Ha ez később sem oldódik meg,akkor nem csak a szexben fognak előjönni a problémáitok!

Sajnos kevés olyan férfi van,akinek nem kell mondani a dolgokat és tudja magától.Ha ezt elolvassa egy pasi,akkor jó lenne ha tudomásul venné,hogy ha van szex,akár van a nőnek hüvelyi orgazmua akár nincs,kell ny*lni és kész!

2011. máj. 9. 13:16
 2/12 A kérdező kommentje:
nekem semmi bajom a szo.pással, én csinálom szívesen, csak van h azt sem hagyja. ő meg nyalni nem szokott természetesen, de már az ujjacskáját sem használja, és igazából ez az ami kiakaszt. mert oké h orálisan csak nagyon ritkán, de h már kézzel sem.... mindig van vmi fontosabb problémája a szexnél, meg az én kielégítésemnél, az a baj. és azt mondja h unatkozom, mert szexelni akarok, meg nincs jobb dolgom... de egyszerűen már minden más jobban érdekli, pedig eléggé nyitott vagyok mindenre.
2011. máj. 9. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:

Az elsőnek ment a pacsi!

:D

A többire nem tudok mit mondani. Az nem segítene rajtad.

Pedig valaki igazán kihasználhatna már!!!

És az sem ártana, ha Nő lenne az illető!

XD

30F

2011. máj. 9. 13:24
 4/12 A kérdező kommentje:
amúgy igen, nagyon mulyák a mai pasik, mindent a szájukba kell rágni, mert maguktól semmit nem csinálnak.
2011. máj. 9. 13:24
 5/12 A kérdező kommentje:
nővel nem szeretnék lenni.
2011. máj. 9. 13:26
 6/12 anonim ***** válasza:

"mulyák a mai pasik, mindent a szájukba kell rágni"

Hát igen, az a nemtörődöm anyucikájuk nem tanította meg őket rendesen d.gni.. Te meg kifogtál egy ilyen gyakorlósat, és nem vagy jó kiképzőtiszt.

Ezek után viszont azt mondanám Te magad vagy az oka az állapotnak amiben vagy.

Aztán meg még szereted sajnáltatni magad.

Szivibaba!

Hagyd ott, keress egy tökös fazont, akitől ránézésre gyöngyözni kezdesz, és rendesen meg is rak, a zsörtölődést meg hagyd meg a nagymamáknak!

Orevoir!

30F

2011. máj. 9. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
sajnos az én párom is ilyen ... én 26 ö 36 és azt hittem hogy a kor miatt nem kivanya anyira mint én de mostmar tudom hogy itt inkabb a termeszetével van a baj :o(( egyszer az a baj hogy túl sokat evet és tele a gyomra (de még mogyizni vagy fagyizni tud az ágyban)vagy lusta , vagy fáradt (hozzá tenném hogy irodai munkát végzünk mind 2 és otthon en meg mosok fözök takaritok) szoval kifogás az van dögivel ... ja a legjobb mikor túúúúúl érdekes a film ... ja és nyalni ö sem szeret , és a keze is fárad mostanában ... bocs hogy én is csak panaszkodok de sajna segiteni nem tudok :o((
2011. máj. 9. 13:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg csajom volt ilyen... :S Utána szakítottunk, és nem is a szex miatt, de lehordott mindennek, hogy szexmániás vagyok, és ezért dobtam ki.. mikor mi is 3-4-5naponta csináltuk, és még ő ezt is sokallotta. :S
2011. máj. 9. 13:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez akkor van, amikro valami gond van legbelül. Csak éppen mi férfiak nem igazán szeretünk beszélni ezekröl. Szóval elöbb a gyökerét kell a bajnak megtalálni.
2011. máj. 9. 14:16
 10/12 anonim ***** válasza:

első: én imádok nyalni! tényleg :)))

hány éves vagy?

25/F

2011. máj. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!