Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi ezt vajon?
Figyelt kérdés
Több évig jártam egy hölggyel. Miután szétmentünk, nekem is neki is lesz partnere. A mai napig nagyon jó barátok vagyunk, régebben semmi gond nem volt a "barátságon túli" sexben,egy kis ajándék vagy pénz ellenében mehetett minden. Élettársa van, a baráti "lelki" kötelék megmaradt köztünk. Mindent meg tudunk egymással beszélni. Amióta szült "nem enged be" csak kézimunkázik rajtam. Nem csak szexuális vonzalom ez, volt sok kapcsolatom, de ő volt az igazi "sexpartner". Nem tudnám elképzelni, hogy újra együtt legyünk rendben van így minden,de nagyon felhúznám a karómra. Azt mondha most már az élettársáé a hely, megvannak de már nem a kezdeti szerelem,egyre kevesebb idejük van egymásra. Inkább a biztonsági kötődés gátolja. De ismétlem nemcsak testi, hanem lelki érzelemben is kívánom, nagyon kedves velem, játszik a szerszámon minden gond nélkül,de a punciba nem enged. Nem kioktatást várok, nem akarok semmi rosszat senki közé állni jó így minden csak néha "egyesülhetnénk". Komoly kapcsilat voltunk, nem pár hónapos kaland. Nagyon sokszor,szinte bárhol sexeltünk. Pont megtalálta a zsák a foltját. Most más a szituáció, örülök, hogy jól megvannak, de nagyon mennék a macival a málnásba. Mit tegyek? Soha ne mondd hogy soha. Értelmes válaszokat várok, nem kapcsolatromboló vagyok nem is szándékom, csak ő olyan különlegesen jó volt. Alkalomszerűen pár havonta nagyon jó lenne, ha felrázna. Jó a technikája kézzel is, de nagyon nehezen bírok ellenállbi mikor tudom hogy tőlem pár centire van a bejárat!2011. máj. 8. 13:33
1/4 anonim válasza:
Na ha ezt az írásodat elolvassa,akkor még kézimunkát sem kapsz.Tolem legalábbis biztos hogy semmit nem kapnál,sot messzirol el is kerulnélek.Csak a punci kell,keress magadnak másikat!!!Nagyon szemét disznó vagy.Ezt el ne mond neki,hogy ilyet le mertél írni ide!
2/4 anonim válasza:
Ez undorító, a hölgy is ,hogy van társa és mégis hozzád jár. De ha nektek ez így jó ,akkor beszéld meg vele ,hogy te többet szeretnél... 15/ L
3/4 anonim válasza:
gratulálok a hölgynek, hogy élettársa és gyermeke is van és mégis félrekúr. szégyen... büszkék lehettek magatokra
4/4 A kérdező kommentje:
Nem k*r félre,kézimunkázik.Nagyon prűd itt mindenki vagy nem ez a XXI.század?
Én is ismerem az erkölcsi normákat, de a mai világban nem sokat tapasztaltam belőle. Vagy csak Pesten van így,máshol nem? 21F
2011. máj. 8. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!