Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor no be a fiuknak a fejuk lagya? Vajon mire gondol mikor ezt teszi? (bovebben lent)
Nálunk is hasonló a szitu...a legjobb barátnőmmel ülünk egymás mellett,mögöttünk két srác.Jóba vagyok mindkettővel,de hát olyanokat mond az egyik néha,hogy falra tudnék mászni:S
Nekem is volt olyan,hogy épp ettem,ő meg elkezdett valami gusztustalan dologról beszélni.Mondtam neki,hogy hanyagoljuk már a témát,ha nem szeretné,hogy a szendvicsem visszajöjjön.Megértette és befogta.
Az élénk fantázia itt is meg van,bár az mi(lányok) részéről is:D De hát ő olyan perverz dolgokat mondott már,hogy el sem hittem...és akkor másnap jön és mutatja a telefonján a képet,hogy tényleg van ilyen:S
Én különösebben nem foglalkozom vele:D
Ha nem érdekel,mármint nem tetszik,akkor te se foglalkozz vele.
Ha zavar,hogy arréb tesz szóólj neki,hogy legközelebb szóljon és arébb állsz.
15/L
Tetszel neki, de még nem tanulta meg, hogyan szóljon hozzád.
Nyugi! Még 2 év, és megtanulja. Kicsit segíthetsz neki: pl. mosolyogj rá, ha jót mondott. El fog gondolkozni rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!