Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok arra, ha megtudnátok, hogy a fiatok
meleg, vagy a lányotok leszbikus?
Előre elmondanám a kérdezőnek hogy én egyáltalán nem vagyok liberális sőt a tököm tele van azzal a vonallal amit pl. még a régi szdsz csinált. Az viszont biztos hogy ha a gyerekemről kiderülne hogy meleg akkor sem változna köztünk semmi. Biztos megdöbbennék, meg nem repesnék az örömtől de elfogadnám, mögötte állnék mindig. Felhozhatná a párját is bemutatni ugyan úgy mintha hetero lenne, és én arra sem kérném hogy tartsa titokban. Ha ő úgy akarja akkor titkolja de ha elmondja másoknak akkor is mellette állnék és én is felvállalnám. Egyetlen egy dolgot kérnék tőle: hogy meleg vagy sem, tudja-e mindenki vagy sem, de akkor is viselkedjen férfi módjára és ne akarjon úgy kinézni vagy viselkedni mint egy nő. Nekem most is vannak meleg ismerőseim és engem ez abszolút nem zavar amíg nem kérkednek vele. Ez egy beállítottság nem lehet rajta változtatni el kell fogadni úgy ahogy van, de nem is érdem, vagy valami különleges dolog amit mutogatni kell. Ezért a melegfelvonulást pl elítélem mert semmi szükség rá. El kell fogadni a meleg kisebbséget, igen. De a melegeknek is el kell fogadniuk hogy van a társadalomnak egy kisebb vagy nagyobb része aki ki nem állhatja a rózsaszín boában vonagló férfiakat. Az emberek nagyon nagy része elfogadja a melegeket, csak az ezzel való direkt kérkedést, ennek intenzív kihangsúlyozását ítéli el.
2011. máj. 8. 17:15
32/39 anonim válasza:
Felejtsük már el az SZDSZt összekapcsolni a liberalizmussal! Az elmúlt években a melegek és a liberális emberek legnagyobb ellensége volt az SZDSZ Magyarországon, hála Istennek, hogy eltűntek végre! A liberalizmus lejáratói, annak az álcája mögött csinálták a gusztustalan dolgaikat.
Az a párt, amelyik megszavazza a holokauszttagadásról szóló törvényt, az nekem ne mondja magát liberálisnak! Úgyhogy felejtsük már el összekapcsolni a kettőt pls... én liberális vagyok, de az SZDSZ NEM volt az soha!!!
2011. máj. 8. 17:48
33/39 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy és biztatnám, hogy legyen jobb ember, mint a sok ócskaszar hetero! Tisztelet a kivételnek.
2012. febr. 19. 13:21
34/39 mus musculus válasza:
Nehéz beleképzelnem magam a szituációba, mivelhogy nem rendelkezem utóddal, de szerintem valamilyen szinten elkeserednék ideiglenesen, viszont ettől függetlenül ugyanúgy bánnék vele, sőt a választottjával is óhajtanék légyottba keveredni, legfeljebb annyi lenne a kikötésem, hogy ne előttem smároljanak.
2012. febr. 28. 19:26
35/39 anonim válasza:
Nekem edesanyam ezt mondta amikor 10 voltam: ''Kislanyom, ha egyszer ott lesz az ido, hogy megallapodj es nem barattal, hanem baratnovel jossz haza, apaddal mi akkor is szeretni fogunk es tamogatni ugyanugy.'' Nos ez meg nem tortent meg, hogy lannyal mentem volna haza, es szerintem nem is fog megtoretenni, de tudom, ha lenne ilyen a szuleim semmikeppen nem itelnenek el engem.
2012. máj. 20. 22:30
36/39 anonim válasza:
Szia! bár másfél éve lett lassan feltéve a kérdés, de most találtam rá. Mi úgy tanultuk, és a genetika azt mutatja, hogy a férfiaknál a homoszexualitás, az egy, anya által átadott hibás gén miatt alakul ki, viszont a leszbikusságra nem találtak semmiféle olyan jelet, hogy hibás gén okozná, azt a kíváncsiságra fogják a kutatók! De ha nekem gyerekem lesz, én akkor is imádni fogom ha épp a saját neméhez fog vonzódni, mert AZ ÉN GYEREKEM!!! 22/L
2012. aug. 14. 12:34
37/39 anonim válasza:
Elküldeném pár hétre,hogy kiheverjem.
32/F
3 gyerek édesapja
2013. jan. 26. 18:59
38/39 anonim válasza:
Én nem találom a leszbikusságot annyira undorítónak,mint a b*ziságot. Egyszerűen a meleg férfiaktól felfordul a gyomrom. A leszbikusokat se tartom helyén valónak,sőt... Kicsit talán ellenzem is. De a b*ziság. Pfúúú. Attól rosszul leszek.
Ha nekem a gyerekem bevallaná,hogy homoszexuális,akkor én elküldeném itthonról (ha itt lakik).. Egyszerűen nem tudnék vele tovább élni. Persze ugyan úgy szeretném,de az én házamba ne lakjon. Főleg ne hozza ide a párját.
2 lány gyermek boldog édesapja.
2013. jan. 26. 19:05
39/39 anonim válasza:
Biztosítanám arról, hogy mindenben támogatni fogom, nem fogok emiatt másképp nézni rá, és természetesen felhozhatja a barátját/barátnőjét, sőt örülnék ha megismerhetném. Ugyanez vonatkozna rá akkor is, ha úgy érezné, hogy nem megfelelő nemű testbe született, vagy bármi egyéb. És most egy kicsit elszégyelltem magam, hogy nekem nem lesz gyerekem, az itt kommentelő "fújkcsögbzik" színvonalon álló embereknek, pedig valószínűleg igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!