Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra, ha megtudnátok, hogy a fiatok meleg, vagy a lányotok leszbikus?

Figyelt kérdés

Elsősorban szülőket kérdezek erről!

42/N

2011. máj. 8. 08:30
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
9%
HAHA Ha még meleg is lenne jobb is ha nem mondja el legalább addig megismerem . Dehát nem meleg mert már több éve barátnője van,még mindig a hamvas barackot szereti nem pedig a spajszert !
2011. máj. 8. 08:48
 12/39 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: akkor azt is bizonyára tudod, hogy sok melegnek tartós párkapcsolata van/volt nővel, sőt, lelkes családapák még most is. Sokan 40 évesen vagy később vállalják fel ezt a számukra (is) nyomasztó tényt
2011. máj. 8. 09:00
 13/39 anonim ***** válasza:
23%
Tudom de még közel sincs 40 éves,arra én már öreg leszek és ha akkor vallja be már felakaszthatom magam szégyenemben egy gázcsőre !
2011. máj. 8. 09:05
 14/39 anonim ***** válasza:
85%

Ismerem az ilyen embert mint ez a Sziklaszar az én fateromnak is ilyen nagy hangja volt fú melegek így melegek úgy amíg nem találkozott élesben a helyzettel :P Akkor meg ő volt a legjobban megszeppenve :P

18/F

2011. máj. 8. 09:08
 15/39 anonim ***** válasza:
10%
Te aztán nagyon ismered te kis szarjankó,sünbagó még egy valamire való embert nem láttál 18 évesen !
2011. máj. 8. 09:09
 16/39 anonim ***** válasza:
65%

Hangember vagy Sziklaszar ez abból is látszik, hogy értelmes összefüggő érvet még nem írtál ide csak a káromkodás megy meg a HANG :D

Na mindegy nem hergelni akarlak csak pont ebből is látszik h jól gondoltam XDXD

18/F

2011. máj. 8. 09:11
 17/39 anonim ***** válasza:
9%
Hát baz dmeg tényleg neked van igazad te egy jó srác ilyenből kéne hogy több legyen A FÖLD ALATT !
2011. máj. 8. 09:14
 18/39 anonim ***** válasza:
62%
Ha én szülő LENNÉK akkor nem változna semmi ha megtudnám hogy meleg/leszbi, csak előttem ne csókolózzanak vagy ilyenek...
2011. máj. 8. 09:26
 19/39 anonim ***** válasza:
63%

Szaklaszar szerintem nem több mint egy 14 éves srác azért ekkora a szája. Ha lenne egy szem gyereke is akár, sokkal, de sokkal érettebben válaszolna és látná a dolgokat. Ugyanis ő is lehetett volna meleg, ő mit szólt volna, ha kitagadják...

Amúgy a kérdésre válaszolva, nekem sincs még sajnos gyerekem, de ha megtudnám, biztosan megijednék, de semmi esetre sem tagadnám ki, ugyanúgy az én gyerekem, az én vérem. Nem híresztelném az biztos, és megbeszélném vele, hogy intézze az ilyen ügyeit diszkréten. Változtatni úgyse tudok rajta se hisztivel, semmivel.

2011. máj. 8. 09:52
 20/39 A kérdező kommentje:

Sziklaszar! nagyon találó a neved :) Nem értem, mit keres itt? pl. ilyen témában?

A többi válaszadót sokra értékelem. Liberális felfogással, okos válaszokat adnak.

Sziklaszar meg majd ha belefut egy ilyen szituációba, akkor talán a legjobb megoldást választja!

2011. máj. 8. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!