Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok arra, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok arra, ha megtudnátok, hogy a fiatok meleg, vagy a lányotok leszbikus?

Figyelt kérdés

Elsősorban szülőket kérdezek erről!

42/N

2011. máj. 8. 08:30
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
6%
Mondanám neki, hogy mennyen amerre lát. Néha jöhet de a pasiját látni sem birnám
2011. máj. 8. 08:35
 2/39 anonim ***** válasza:
17%
Ahogy megtudnám kitagadnám nevemről levetetném aztán isten hírével nem érdekel engem hogy nem tehet róla az én nevemet ne viselje egy ilyen evolúciós zsákutca !
2011. máj. 8. 08:35
 3/39 anonim ***** válasza:
13%
Igen igen. Jogos:)
2011. máj. 8. 08:37
 4/39 A kérdező kommentje:
Nem épp ilyen 'felnőttek' válaszát vártam. Nem lennék a gyereketek! Remélem, valamilyen formában betör benneteket az élet, hogy toleránsabbak legyetek! .. pl. ilyen esetet is produkálhat nektek az élet... haha
2011. máj. 8. 08:38
 5/39 anonim ***** válasza:
90%

Biztosan megdöbbennék, elszomorodnék /mint mikor valakinek fejlődési "hibás" gyermeke születik/. De próbálnám megérteni. Elfogadnám a megmásíthatatlant. Ugyan úgy szeretném és támogatnám mint eddig. Talán még többet törődnek vele, mert rászorulna a támogatásomra.

23/F egy gyermek apja

2011. máj. 8. 08:40
 6/39 anonim ***** válasza:
0%
Én nem mondtam hogy nem produkálhat de azt leírtam hogy mi lett volna ha az én fiam a szemembe mondja,hogy meleg lehet attól a pillanattól fogva több füle lett volna mint foga !
2011. máj. 8. 08:41
 7/39 A kérdező kommentje:
akkor biztosan azt is tudod, hogy erről nem igen tehet az ember. Sok dolog juttatja oda, hogy így érez. Az is lehet, hogy csak genetika. És honnan tudod, hogy a te gyereked nem az? Ha ennyire elítéled őket, az is lehet, hogy ha az lenne, neked biztosan nem mondaná el!
2011. máj. 8. 08:44
 8/39 anonim ***** válasza:
92%

jééézusom:(attól ugyanugy a gyermekem lenne és szeretném ugyanugy!!persze nem örülnék neki,hisz ennek ki örül,de hogy kitagadjam,meg bántsam ezért:O

aztán még én kergetném az öngyilkosságba akár..

2011. máj. 8. 08:45
 9/39 anonim ***** válasza:
89%
előző vagyok(van 2gyermekem)
2011. máj. 8. 08:46
 10/39 napietus ***** válasza:
8%

-apa, be kell vallanom, hogy meleg vagyok

-van neked villád a Rózsadombon?

-nincs

-van Neked nyaralód Horvátországban?

-nincs

-van neked többmilliós részesedéset minden nagyobb vállalatban?

-most mit szívatsz apa, tudod, hogy nincs...

-akkor te nem meleg vagy fiam, hanem csak 1 kis köcsög...

2011. máj. 8. 08:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!