Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiú szexel 5 csajjal az sirály. Ha 1 csaj 5 fiuval az meg már ribanc/undoritó? O:

Figyelt kérdés
légyszi vegyétek komolyan
2011. máj. 7. 16:43
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
utolsónak üzenem: "vonzalom"??? hát sztem a "kurv@'k és a rib@ncok" akik ott állnak a föút mentén azok nem vonzalombol hanem pénzért csinálják... egy másik példa... egy egyszerü discó... csaj is csávó is totál benyalt meglátják 1mást és elsö kérdés a csávónak h kefe'lünk? csaj meg simán bennevan mert öntudatlan állapotban van... és nem vonzalomból hanem az élvezet miatt teszi (: ez a meglátásom...
2011. máj. 8. 10:53
 22/33 anonim ***** válasza:

Több oka is van,ez a férfiakba kódolva van..nem lehet szavakba önteni,ja meg a pénisz nem veszít az állagából a pina meg retek módon leamortizálódikxD

18:f

2011. máj. 11. 22:03
 23/33 anonim ***** válasza:

17:38

Oké hogy igazad van, de hidd el hogy azt a részét mi LE**ARJUK és élvezeti cikkek vagytok a szemünkben, ti ehhez még jól asszisztáltok is.

2011. máj. 11. 22:27
 24/33 miu válasza:

"a pénisz nem veszít az állagából a pina meg retek módon leamortizálódikxD "

Lehet, de a pénisz egy idő után nem áll fel, punci meg bármikor "életképes". És különbenis ilyen hülye kérdéseket,tuti h alig van csaj a válaszolók között. Nem értem miért baj egy csajszinál, hha kalandozik egy kicsit, élményekhez jut meg tapasztalatokhoz. Ez saját vélemény. Egy idő után úgyis kiköt valaki mellett. :):P

2011. máj. 11. 22:37
 25/33 anonim ***** válasza:

ha "kefélsz" egy olyan benyalt alakkal akinek ilyen frappáns csajozó szövege van, akkor gratulálok az igényességedhez, igazán büszke lehet rád apukád-anyukád...

párszor már leírtam, de hát minek koptatom is a számat, de nem vagyunk állatok és az a dolog ami kinőtt a nyakadból és ami benne van, az azért van, hogy használd. persze a legutolsó válaszod az mindent elárul...

amúgy kezdjük ott, hogy minek öntudatlan állapotra inni magad? gondolj már bele ember! lesz egy lányod és azt tanítod neki, hogy ba*sszon be mint állat és minden zsírvölgyi bányász ba*ssza szét pusztán élvezetből? az ilyenek sem különbek a sarki kur*váktól!

de igazad van keféltesd magad agyba főbe, 30 évesen úgy fogsz kinézni mint a téli palota ostrom után...

2011. máj. 11. 22:39
 26/33 anonim ***** válasza:
Haha. Mert a pasik az említett 5 nőből, négy és felet csak álmodtak, a maradék fél meg Marok Marcsa.
2011. máj. 11. 23:38
 27/33 anonim ***** válasza:

hát ezt én sem tudom...szerintem a nőknél is kell olyan hogy is mondjam, érzelem-kötődés mentes sex...nekem volt és nagyon is élveztem. és be vallom 5-nél több pasival voltam! (abból 4 párkapcs volt :D )...de akkor is. Nem hiszem el hogy azok akik leszólják az ilyen lányokat nem voltak ilyen helyzetbe?!?!?! nincs olyan. Bár az tény hogy ez okból hogy a fiuk ribancnak tartják az ilyen lányokat, amikor a párom megkérdezte hány pasival voltam előtte kicsit lefaragtam a létszámból, de amit nem tud...az nem fáj.

Én szerintem néha kell egy kis "lazítás", persze nem annak aki kapcsban van!!

L/20

2011. máj. 12. 11:26
 28/33 anonim ***** válasza:

11.26

Jó néha ilyen válaszokat is olvasni! És ezt komolyan mondom! Sokszor olyan olyan érzésem van, mintha a csajok nem is emberből lennének, de te (is) meggyőzől az ellenkezőjéről! :)

2011. máj. 12. 12:22
 29/33 anonim ***** válasza:

Egyszerű amit mondok, de igaz...

Mi a királyabb? Ha van egy kulcsod ami minden lakatot kinyit, vagy ha van egy lakatod amit minden kulcs kinyit?

Na ennyi a dolog lényege...

2011. máj. 12. 13:22
 30/33 anonim ***** válasza:

köszi ma 12:22-es :)

11:26-os vagyok :D

én csak a véleményemet írtam le. és azt kifelejtettem hogy 2 ember van (és ez mindenre igaz) az egyik aki csinálja és bevallja, a másik aki csinálja és tagadja, no persze emellett ostoroz másokat!!!

nem uncsi már a kulcsos lakatos téma?? sztem nem igaz...ÉLNI kell!! persze nem kell eldurvulnia de kell néha ilyen is :)

L/20

2011. máj. 12. 13:30
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!