Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiú szexel 5 csajjal az sirály. Ha 1 csaj 5 fiuval az meg már ribanc/undoritó? O:

Figyelt kérdés
légyszi vegyétek komolyan
2011. máj. 7. 16:43
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

érdekes válaszok...

utolsó: dedurvaaaa :'D

2011. máj. 7. 16:57
 12/33 anonim ***** válasza:
15%
pedig biológiailag tényleg így van
2011. máj. 7. 17:02
 13/33 anonim ***** válasza:
Miért foglalkoztatja úgy az embereket, hogy ki hány csajjal/pasival volt? Nem mindegy nektek?
2011. máj. 7. 17:05
 14/33 Thurston ***** válasza:
47%
Evolúció. Egy átlag férfi 100 nőből huszonöttel minden további nélkül lefeküdne. Egy nő ezzel szemben 100 férfiből max nyolccal. Ebből következik, hogy végső soron a nők választanak. Az evolúció/biológia miatt egyszerűen abnormális, ha egy nő pont annyi fiúval akar szexelni (és szexel is), mint ahány nővel egy fiú. Kellemetlen, de a két nem soha nem lesz egyenlő. Szerintem a nők még így is több szempontból vannak kedvezőbb helyzetben. ;<
2011. máj. 7. 17:31
 15/33 anonim ***** válasza:
80%

16:56,

Remélem ez volt életed legnagyobb baromsága, mert az igazsághoz annyi közöd sincs, mint nekem az amerikai elnökhöz :)

A szexualitás nem élvezeti cikk, és a nőket nem élvezetre teremtették a férfinak... A szexualitás célja a fajfenntartás. A férfiba genetikailag kódolva van, hogy a génjeit a legtöbb helyre eljuttassanak. A nőkbe pedig az, hogy a legjobb egyeddel párosodjanak, akiktől a legjobb, legéletképesebb utód születik.

Hírből sincs itt szó eszközről, vagy bármi élvezeti cuccról. Maximum a te zavart, egocentrikus idióta fejedben :)

2011. máj. 7. 17:38
 16/33 anonim ***** válasza:
60%
nem csak az a lényeg, hogy mit mondanak az emberek, hanem az is, hogy kik azok az emberek! nyilván ha 5 primitív segglyuk ezt mondta neked abból még nem kellene messzemenő következtetéseket levonni! szerintem minél kevesebb pasival volt egy lány, annál jobb.
2011. máj. 7. 17:43
 17/33 anonim ***** válasza:
56%

És az nem gáz, ha olyan zár vagy, ami egyik kulcsnak sem kell? Szerintem ez a kérdés baromira nem köztéma. Ez egy magányügy. A fajtársaim szeretik verni a mellüket, hogy hány pic.sát hajintottak már rúdvégre. Ku.rvára nincs értelme, ez a mennyiségi szex és rövid időn belül megbűnhődik érte. Majd kap egy jó kis szifiliszt az egyik rossz lakattól, azt basz.hatja.

Fordítva meg ugye a kurv.ákkal vonnak párhuzamot.

2011. máj. 7. 18:11
 18/33 anonim válasza:
Ezt csak felfogás és neveltetés kérdése.Szerintem mindenki ugy ba.... el az életét és azzal akivel csak akarja.
2011. máj. 7. 20:10
 19/33 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint mindkét nemnél undorító ez a dolog.
2011. máj. 7. 21:06
 20/33 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a férfi csak eszközként használja a nőt. Vagyis ürítés miatt. Hiszen a spermának ki kell jönnie ígyis úgyis. És ha már lehet akkor jobb segítséggel. Viszont ha egy nő szexel azt általában vonzalomból teszi. És nem mellesleg az elözző partnerének a tekintélyét tapossa szét. De nem biztos.
2011. máj. 7. 22:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!