Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy fiú szexel 5 csajjal az sirály. Ha 1 csaj 5 fiuval az meg már ribanc/undoritó? O:
Most képzeld el azt a kulcsot, ami kinyit minden ajtót, az nem lenne király?
És most képzeld el azt a zárat, amit minden kulcs kinyit.Az azért már nem éppen akkora szám, nemde? =/
Már nem tudom, hogy hol olvastam, de röviden:
Képzelj el egy kulcsot, ami a világon az összes zárat nyitja! Az egy elég király kulcs, nem?
Most pedig képzelj el egy olyan zárat, amit a világ összes kulcsa ki tud nyitni! Hát az egy elég szar zár...
jajj ezek a hülye kulcsos válaszok ....
amúgy volt millió ilyen kérdés már
de ne foglalkozz ki mit mondd , ha te úgy élvezed az életet akk szíved joga ...
Felejtsétek már el ezt a kulcs-lakat szöveget, mert már nagyon unalmas! -.-"
Mindkét nem részéről gusztustalan dolog.
Kérdező, ismét egy remek általánosításba sikerült belefutnod.
Szerintem akár nő, akár férfi részéről kiábrándító, ha 5 olyan partnere van, aki iránt semmit sem érez.
Mert biológiailag a férfiak eszköze a nő, és azt a célt szolgálják hogy kielégítsék a férfi vágyait.
Nőnél azért mert különböző f*szok cirkáltak benne és emiatt szégyen.
Jegyezd meg jól amit mondok, ti eredetileg élvezeti cikknek számítotok és utána társnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!