Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiúk miért perverzebbek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért perverzebbek, mint a lányok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Ne Általánosíts!
2009. márc. 9. 22:37
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
baratom szerint en sokkal berverzebb vagyok:P
2009. márc. 9. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
71%

Mert általában nagyobb a fantáziájuk... Erre szokták azt mondani, hogy a lányok a szívukkel gondolkoznak, a fiúk meg a farkukkal :)

Amúgy én lány vagyok és kb. olyan perverz vagyok, mint egy pasi, de ez csak ízlés és hozzáállás kérdése...

2009. márc. 9. 22:39
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Perverzebbek? Tényleg ne általánosíts:) Én úgy gondolom, hogy a fiúk inkább kibeszélik a perverz vágyaikat, mint a nők:) A nőknél legtöbbször az ágyban derül ki a dolog:)
2009. márc. 9. 22:40
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem perverzebbek, csak jobban jár a szájuk, de ha belelátnának egy nő fejébe, csodálkoznának, drága párom meg élvezte a helyzetet :-P
2009. márc. 9. 22:40
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Hehe, az én barátnőm olyan aranyosan néz a hálószobán kívül, mint egy ártatlan kislány (nagy zöld szemekkel), amikor az ágyban vagyunk jó hogy nem karmolja szét a hátamat :D !
2009. márc. 9. 22:48
 7/16 anonim ***** válasza:
49%

ez így van! ez általánosítás és perverz nincs prüd nélkül!

ha néha nem menne le a nap akkor nem lenne mit estének hívni, és a nappalban sem lenne semmi érdekes hogy külön nevet adjunk neki :)

2009. márc. 9. 23:58
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
normális emberek egyáltalán nem perverzek minden ember vágyik egy másikra és vágyik a szexre ...tény hogy vannak beteg emberek (pedofil állatimádó önkínzó stb akik erre gerjednek) de minden ember gondol a szexre legyen az férfi vagy nő...de az hogy kinek a fantáziája élénkebb...szerintem ez sokáig vita tárgya lesz még 23/f
2009. márc. 10. 00:18
 9/16 anonim ***** válasza:
72%
A nők SOKKAL perverzebbek. Főiskolán 24X annyi lány van nálunk, mint srác. Sokszor pirulva ülök órákon... Csak mi ki kimondjuk, a nők meg egymás között suttogják el. De míg mi annyival letudjuk, hogy jól megdugnánk, meg jó a segge, a nők még részletezik is...
2009. márc. 10. 09:10
 10/16 anonim válasza:
45%

igen,igen ... ez így nem feltétlen igaz :) barátnőm és az egész családja női ága sokszor perverzebb mint akármeik fiú akit ismerek :D

19 éves fejjel mikor dolgoztam (diákmelósként itt-ott), általában a 20-30-40+ női részleg... hát mitnemondjak... nemvolt unalmas xD amennyit azok beszélnek a sexről az képtelenség...

2009. márc. 10. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!