Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy dagadt pasival összejönnétek?
Szerintem 100 kg semmi, ha férfiről van szó, ilyen magassághoz, erősebb csontokkal. A volt barátom 2 méter volt, és 100 kg-nél jóval több. Csak nem passzoltunk pár dologban. Ő nem volt a klasszikus értelembe vett jó pasi, de volt önbizalma, biztonságban éreztem magam vele és úriember volt.
Ha passzolnánk, és hajtana arra, hogy egészségesebben éljen, néha sportoljon, nekem nem lenne kifogásom ellene.
19/L
Most az, hogy kezdjen sportolni.....
Fusson pl....egy kisebb embernek is sok idő még el kezd fogyni...most akkor egy nagy ember....meg nem olyan csodajó 2méterrel meg bőven 100-on felüli súllyal futkározni, vagy épp mást csinálni...
Mondjuk vannak kivételek, mert én is, ahogy nagy vagyok, de viszonylag gyorsan futkározok, bár itt nem a gyorsaság kell...csak 2km-nél többet egyszerre ne, mert végem...
Először is, hadd világítsak rá valamire:
"Mennyi az eselye, hogy így összejöjjek egy szép lánnyal? Egy haverom még nálam is dagadtabb mégis vagy két évig volt egy csinos, vékony barátnője."
Nem gondolod, hogy kicsit visszább kéne venni az igényekből? Te pattanásos vagy, dagadt, csíkok vannak rajtad és láthatólag egy szalmaszálat se tennél keresztbe azért, hogy ne így legyen, hanem csak mások példáival dobálózol. Egy igénytelen és lusta férfi miért akar magának szép és vékony barátnőt? Ez egyrészt szánalmas szerintem, másrészt viszont a kevésbé szép lányok megcsúfolása.
És nem, nem járnék olyannal, mint te. Kisebb arányban a testalkata miatt, nagyobb arányban a mentalitása miatt!
Nem mondom, hogy futni. Én sem futok, utálom. De van, ami megy nekik. És tudom, hogy nem könnyű, én is küszködöm folyamatosan súly problémákkal, de le lehet. Akin meg több fölösleg van, többet le képes adni.
19/L
Biztos megy...
Én is szeretnék sok mindent, csak 24 óra egy nap, és nem 34..
Kicsit több időm lenne, szeretnék járni amerikai focizni,meg gyúrni is egy pöppet...
azok a csajok összejönnek veled, akiknek a belső az elsődleges! akiknek meg a külső a fontosabb, avval inkább meg se ismerkedj, rossz választás!
ha a csíkok zavarnak, lehet olyan krémeket kapni, amik egy idő után eltüntetik azokat, vagy legalábbis enyhítik. (igaz, ezek elég drága krémek)
a pattanásaidat meg kezeld:
-mosd le a hátad langyos, szappanos vízzel
- majd azokat nyomd ki, amik már megértek (amiknek a közepe már sárga)
Több, mint másfél év után örömmel jelentem, hogy az idén nyáron 105 kg voltam Júniusban. Szeptember vége felé már csak 76 kg-ot mutatott a mérleg. Jelenleg olyan 74 körül mozgok. :)))
Sikerült lefogyni!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!