Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Egy dagadt pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy dagadt pasival összejönnétek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég hájas vagyok és a hasamon sötét csíkok is vannak a bőr repedése miatt, a hátamon pattanások. Mennyi az eselye, hogy így összejöjjek egy szép lánnyal? Egy haverom még nálam is dagadtabb mégis vagy két évig volt egy csinos, vékony barátnője. Nem egy nagy dumagép a srác, programozó, csendes, visszahúzódó, mégis sikerült neki. De hogyan? Hogy csajozzon egy túlsúlyos ember?
2011. máj. 6. 21:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Persze, ha jó fej, rendes és nem felszínes.
2011. máj. 6. 22:14
 12/27 Chuck ***** válasza:

Jó, valószínűleg a barátod vékony alkat...lehet, hogy a kérdező meg nagy darab...

haver is 185 kb és 103kg....széles az egész ember...nem is tudna nagyon vékony lenni...másik haver 180 körül van 80kg és nem tud felhízni(gyúr)...

rajtam sincs olyan sok, csak akkora hátam van mint egy 12 fős asztal...

18/f

2011. máj. 6. 22:15
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:01

De édes :D "Cucu",de jót mosolyogtam :D Bírom a magas pasikat :D 22L

2011. máj. 6. 22:24
 14/27 anonim ***** válasza:
Kérdezhetek valamit? A kövér pasiknak miért kicsi a f*rkuk? Vagy van akkora mint az átlagos népességé (15 cm, ami nekem kicsi lenne,de ez most más tészta), csak a nagy testtől és a hozzáférhetetlenségtől tűnik 7-nek? 22L
2011. máj. 6. 22:37
 15/27 A kérdező kommentje:

Jah, azt elfelejtettem írni, hogy 24 éves vagyok.

Elég nagydarab is vagyok, nem az a gombóc, aki nem bír megmozdítani egy asztalt sem. Csak sajnos eléggé elengedtem magam az utóbbi időben. 2 éve még 84 kiló voltam, de a hasamon már akkor volt egy kis felesleg, csak akkor még nem zavart ennyire.

2011. máj. 6. 22:38
 16/27 A kérdező kommentje:
Uccsó: nekem 18 centi, és azért még eléggé látszik. Nem olyan még a hasam, hogy letakarja a méteres kékerest.:)
2011. máj. 6. 22:40
 17/27 anonim ***** válasza:

Méteres kékeres XD Attól azért még messze vagy :D

Nah amúgy a pattanás a rossz táplálkozástól van, cukor, zsíradékok, szénhidrát...tudod a szokásos rizsa, hogy nem megfelelő tápanyag bevitel....stb

még mindig 22L

2011. máj. 6. 22:48
 18/27 anonim ***** válasza:

Utolsó,én pont ezen gondolkdtam...Én jöttem már össze kövér pasival,és háát...elég nagy csalódás volt az ágyban,mikor megláttam a f@rkát.Perzse kamuztam Neki,hogy nem,nem csalódtam,szívem,stb. :-)))

Nah,a lényegre térve:Neked is lehet barátnőd,ehhez kisugárzás és humor,önbizalom,duma kell.Légy barátásos,kedves,ne felejts el bókolni,de add saját magadat.

2011. máj. 6. 22:51
 19/27 A kérdező kommentje:
Na jó, a pattanást lehet csak én reagálom túl, csak egy kettő nagyobb van a hátamon, még mindenhol máshol, annyira nem vészes, még nem állandó vendégek, csak én kinyomkodom őket, és ezért csúnya pirosak lesznek. :)
2011. máj. 6. 22:51
 20/27 Chuck ***** válasza:

Most ez lol....miért, nem jó a cucu? megszokás...lehet maci laci is, maci....ez van, nagy darab vagyok, 2m*1m xDD

Az meg egyszerű általánosítás, hogy a maci laciknak kisebb a löveg...a nagyon maci laciknak lehet max...én meg nem centivel rohangálok...

Kisugárzás, humor, duma....

Lehet én csinálok valamit rosszul, de nem nagyon nyerő...humorból van bőven..dumából szintén, kettő együtt népgyilkos...

18/f

2011. máj. 6. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!