Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy dagadt pasival összejönnétek?
Jó, valószínűleg a barátod vékony alkat...lehet, hogy a kérdező meg nagy darab...
haver is 185 kb és 103kg....széles az egész ember...nem is tudna nagyon vékony lenni...másik haver 180 körül van 80kg és nem tud felhízni(gyúr)...
rajtam sincs olyan sok, csak akkora hátam van mint egy 12 fős asztal...
18/f
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:01
De édes :D "Cucu",de jót mosolyogtam :D Bírom a magas pasikat :D 22L
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy 24 éves vagyok.
Elég nagydarab is vagyok, nem az a gombóc, aki nem bír megmozdítani egy asztalt sem. Csak sajnos eléggé elengedtem magam az utóbbi időben. 2 éve még 84 kiló voltam, de a hasamon már akkor volt egy kis felesleg, csak akkor még nem zavart ennyire.
Méteres kékeres XD Attól azért még messze vagy :D
Nah amúgy a pattanás a rossz táplálkozástól van, cukor, zsíradékok, szénhidrát...tudod a szokásos rizsa, hogy nem megfelelő tápanyag bevitel....stb
még mindig 22L
Utolsó,én pont ezen gondolkdtam...Én jöttem már össze kövér pasival,és háát...elég nagy csalódás volt az ágyban,mikor megláttam a f@rkát.Perzse kamuztam Neki,hogy nem,nem csalódtam,szívem,stb. :-)))
Nah,a lényegre térve:Neked is lehet barátnőd,ehhez kisugárzás és humor,önbizalom,duma kell.Légy barátásos,kedves,ne felejts el bókolni,de add saját magadat.
Most ez lol....miért, nem jó a cucu? megszokás...lehet maci laci is, maci....ez van, nagy darab vagyok, 2m*1m xDD
Az meg egyszerű általánosítás, hogy a maci laciknak kisebb a löveg...a nagyon maci laciknak lehet max...én meg nem centivel rohangálok...
Kisugárzás, humor, duma....
Lehet én csinálok valamit rosszul, de nem nagyon nyerő...humorból van bőven..dumából szintén, kettő együtt népgyilkos...
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!