Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Egy dagadt pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Egy dagadt pasival összejönnétek?

Figyelt kérdés
Sajnos elég hájas vagyok és a hasamon sötét csíkok is vannak a bőr repedése miatt, a hátamon pattanások. Mennyi az eselye, hogy így összejöjjek egy szép lánnyal? Egy haverom még nálam is dagadtabb mégis vagy két évig volt egy csinos, vékony barátnője. Nem egy nagy dumagép a srác, programozó, csendes, visszahúzódó, mégis sikerült neki. De hogyan? Hogy csajozzon egy túlsúlyos ember?
2011. máj. 6. 21:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
19%

Nem...

Sehogy.

2011. máj. 6. 21:42
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Legyél kedves, figyelj az emberekre, és ne csak a látszólag bombázó cicababákat vedd észre.
2011. máj. 6. 21:44
 3/27 anonim ***** válasza:
38%
Nem...
2011. máj. 6. 21:45
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Pattanások a hátán szinte mindenkinek vannak ha gondolom teis a 15-19 korszakban vagy:D
2011. máj. 6. 21:47
 5/27 szamóca. ***** válasza:
68%

tefigyelj... nem piszkálódásból semmi iylesmi

de ha tudod magadról hoyg ronda vagy, és lényegében arra vagy kiváncsi hogy mennyire felszínesek isa nők valójában, miért várod hogy neekd szép barátnőd legyen? neked nem jó a csúnya? akkor neki miért lenne jó?

2011. máj. 6. 21:48
 6/27 A kérdező kommentje:

Ja azt elfelejtettem, hogy nem az a klasszikus dagadék vagyok, van itt azért izom is, csak sajnos takarja a háj.:) Nem az a gombóc kinézetű emberke vagyok, haverom viszont világ életében az volt.

Egyébként 183cm magas és 100 kiló körül vagyok.

Régen még nagyon vékony is voltam, csak az utóbbi pár évben kezdtem el hízni.

2011. máj. 6. 21:49
 7/27 A kérdező kommentje:
Hát régen volt nekem szép barátnőm is, azért gondoltam, hogy nem a legcsúnyábbra hajtok rá. ;)
2011. máj. 6. 21:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Először is kezdj el mozogni! A pattanás kezelésére is nagyon sok módszer van. Az a baj, hogy a te korosztályodban elég kevés az a lány, aki azt mondja, hogy összejönne veled, akármennyire is kedves vagy humoros vagy. Tegyél érte, hogy jól nézz ki, főleg ha előtte állításod szerint vékony voltál... így könnyebb dolgod is lenne a fogyásban, mint annak, aki világéletében túlsúlyos volt. 24L
2011. máj. 6. 21:53
 9/27 Chuck ***** válasza:
100%

Ájájájáj.....definiáld, hogy neked mi a hájas....a magasságodhoz képest nem lehet olyan sok a felesleg...

Meg az elég rossz kijelentés volt, hogy van izom is csak takarja a háj....titok: mindenkin van izom, csak ha túlsúllyal szenved, eltakarja a háj igen....

Míí hihetetlen dolog rajtam is van izom is meg háj is....

2 méter vagyok meg 120 kg körül...egyedül a hasamon látni, hogy cucu vagyok..

2011. máj. 6. 22:01
 10/27 anonim ***** válasza:
76%
Azért a 183-hoz a 100 sok. Az én barátom is kb akkora és max 75-78 kg és rajta is van egy kis "felesleg" nem sok, engem nem zavar őt igen, úh újra elkezdett futni
2011. máj. 6. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!