Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy dagadt pasival összejönnétek?
tefigyelj... nem piszkálódásból semmi iylesmi
de ha tudod magadról hoyg ronda vagy, és lényegében arra vagy kiváncsi hogy mennyire felszínesek isa nők valójában, miért várod hogy neekd szép barátnőd legyen? neked nem jó a csúnya? akkor neki miért lenne jó?
Ja azt elfelejtettem, hogy nem az a klasszikus dagadék vagyok, van itt azért izom is, csak sajnos takarja a háj.:) Nem az a gombóc kinézetű emberke vagyok, haverom viszont világ életében az volt.
Egyébként 183cm magas és 100 kiló körül vagyok.
Régen még nagyon vékony is voltam, csak az utóbbi pár évben kezdtem el hízni.
Ájájájáj.....definiáld, hogy neked mi a hájas....a magasságodhoz képest nem lehet olyan sok a felesleg...
Meg az elég rossz kijelentés volt, hogy van izom is csak takarja a háj....titok: mindenkin van izom, csak ha túlsúllyal szenved, eltakarja a háj igen....
Míí hihetetlen dolog rajtam is van izom is meg háj is....
2 méter vagyok meg 120 kg körül...egyedül a hasamon látni, hogy cucu vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!