Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 30nál fiatalabb lányok egyszerűen nem tudnak sz*pni?
Előző, ha elolvastad a kérdező utolsó hozzászólását, azért nem egészen erről van szó...
tegnap 23:22-as az enyém, és amit írtam, kb azt erősítette meg ő is, bár a kérdés máshogy van feltéve.
Leginkább a hozzáállással van a baj, nem érez kedvet hozzá, megerőltető számára a dolog, és csak csinálja, de azt se tudja, mit csinál, és nem érdekli, hogy jó-e v sem...
(Lány vagyok még mindig. De kiakasztó volt, mikor barátnők mesélték régebben, hogy leszopták a pasijukat és fúj, meg undorító... Ha vki így gondolja, inkább ne csináljon semmit.)
"De kiakasztó volt, mikor barátnők mesélték régebben, hogy leszopták a pasijukat és fúj, meg undorító... Ha vki így gondolja, inkább ne csináljon semmit"
00:44 vagyok, na erről beszélek...De ha nem csinálja akkor meg repül...
léteznek.
de rólad sem árul ám el túl sok szépet és jót, hogy annyi lánnyal és nővel voltál már, hogy ezt a következtetést sikerült levonnod...:) ezek szerint minden nőben szerelmes vagy? mert hogy azt állítod, hogy nem dugsz, hanem szeretkezel...
no mindegy, a te dolgod, de ha igazán szerelmes leszel egy lányba, akkor nem fog érdekelni, hogy te gyengéden nyalod, de ő nem épp tökéletesen szopogat, illetve nem fogod fáradtságosnak érezni, hogy megtanítsd neki, ő meg lelkes tanítvány lesz:)
ma 11:05
Biztos van benne valami, de akkor lehet, hogy egyes farkak kényelmetlen érzést váltanak ki a punciban a formájuk, méretük miatt, és akkor hiába tud...
(Én akibe a legjobban szerelmes voltam, qrvára nem élveztem, mikor nyalt, mert nem esett jól, de valahogy el tudtam volna nézni neki ezt a "hibát", ha velem marad, valszeg csiszolódtunk volna 1máshoz, de nem így történt... na mind1, ez már más dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!