Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 30nál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 30nál fiatalabb lányok egyszerűen nem tudnak sz*pni?

Figyelt kérdés
Volt már dolgom pár harmicassal, normálisan, igényesen, technikásan szopnak, pedig nem kúrta végig a fél világ mindet. A 18-24-es korosztály legtöbbször annyira béna, hogy már inkább fájdalmat okoz a szorításával, fogazással, és még én érzem magam kellemetlenül a végén. Léteznek fiatal lányok, akik tudnak sz*pni? Vagy én kopogtatok mindig rossz helyen?
2011. máj. 5. 21:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Előző, ha elolvastad a kérdező utolsó hozzászólását, azért nem egészen erről van szó...

tegnap 23:22-as az enyém, és amit írtam, kb azt erősítette meg ő is, bár a kérdés máshogy van feltéve.

Leginkább a hozzáállással van a baj, nem érez kedvet hozzá, megerőltető számára a dolog, és csak csinálja, de azt se tudja, mit csinál, és nem érdekli, hogy jó-e v sem...

(Lány vagyok még mindig. De kiakasztó volt, mikor barátnők mesélték régebben, hogy leszopták a pasijukat és fúj, meg undorító... Ha vki így gondolja, inkább ne csináljon semmit.)

2011. máj. 6. 10:26
 22/27 anonim ***** válasza:

"De kiakasztó volt, mikor barátnők mesélték régebben, hogy leszopták a pasijukat és fúj, meg undorító... Ha vki így gondolja, inkább ne csináljon semmit"

00:44 vagyok, na erről beszélek...De ha nem csinálja akkor meg repül...

2011. máj. 6. 11:01
 23/27 anonim ***** válasza:
És ez mitől undorító a csajoknak?
2011. máj. 6. 11:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát nézd 23:22 nem csak a teknikán múlik egy jó sz*pás. Ahogy forma1-ben sem csak a vezetési teknika számít. Gondolok arra, hogy valakinek sokkal puhább a keze(ez most a kézi munka része), mert olyan a testi adottsága és ebben nincs semmi teknika. Meg ha sz*páshoz érünk akkor van különböző száj is:) újabb nem teknikai rész és ezek mind nagyon is tud befolyásolni. Mondom nem csak a teknikán múlik, de még ha a teknika is amatőr akkor.... Persze fontos a teknika is, de a profi munkához kell a testi adottságok is. M Schumi egy közepes teljesítményű autóval nem állt még dobogon, de ferráriban sorozatban:) hiába volt világbajnok:D Na ezt kapd ki;)
2011. máj. 6. 11:05
 25/27 anonim ***** válasza:

léteznek.

de rólad sem árul ám el túl sok szépet és jót, hogy annyi lánnyal és nővel voltál már, hogy ezt a következtetést sikerült levonnod...:) ezek szerint minden nőben szerelmes vagy? mert hogy azt állítod, hogy nem dugsz, hanem szeretkezel...

no mindegy, a te dolgod, de ha igazán szerelmes leszel egy lányba, akkor nem fog érdekelni, hogy te gyengéden nyalod, de ő nem épp tökéletesen szopogat, illetve nem fogod fáradtságosnak érezni, hogy megtanítsd neki, ő meg lelkes tanítvány lesz:)

2011. máj. 6. 13:42
 26/27 anonim ***** válasza:
Hm...kibe legyek szerelmes vagy mi van? Ha valakivel járok akkor szerelmes vagyok, nem? Ám van valakim és nekem number1
2011. máj. 6. 14:52
 27/27 anonim ***** válasza:

ma 11:05

Biztos van benne valami, de akkor lehet, hogy egyes farkak kényelmetlen érzést váltanak ki a punciban a formájuk, méretük miatt, és akkor hiába tud...

(Én akibe a legjobban szerelmes voltam, qrvára nem élveztem, mikor nyalt, mert nem esett jól, de valahogy el tudtam volna nézni neki ezt a "hibát", ha velem marad, valszeg csiszolódtunk volna 1máshoz, de nem így történt... na mind1, ez már más dolog.)

2011. máj. 6. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!