Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a 30nál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a 30nál fiatalabb lányok egyszerűen nem tudnak sz*pni?

Figyelt kérdés
Volt már dolgom pár harmicassal, normálisan, igényesen, technikásan szopnak, pedig nem kúrta végig a fél világ mindet. A 18-24-es korosztály legtöbbször annyira béna, hogy már inkább fájdalmat okoz a szorításával, fogazással, és még én érzem magam kellemetlenül a végén. Léteznek fiatal lányok, akik tudnak sz*pni? Vagy én kopogtatok mindig rossz helyen?
2011. máj. 5. 21:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
Rossz helyen kopogtatsz.
2011. máj. 5. 21:52
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én állítólag jól csinálom, de nem kaptam még sok visszajelzést. Viszont abban a három srácban, aki ezt mondta, megbízom, főleg, hogy 3 perc alatt elmentek.
2011. máj. 5. 21:54
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Édesapa mégis honnan kéne azt a fenenagy tapasztalatot összehozni 18 évesen, méghozzá úgy, hogy ne menjen rajtad végig a fél város?

Lehet, hogy neked pasiként olyan k*rva nagy szerencséd van, h x évesen volt ezer nőd és szereztél tapasztalatot, de ez nem mindenkinek adatik meg.

2011. máj. 5. 21:55
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor mesélj, hogyan kell jól?
2011. máj. 5. 21:55
 5/27 anonim ***** válasza:
68%

Talán mert szopatod őket? Bár, gyanítom de d.gni meg b@szni szoktál.

Akkor meg mit csodálkozol?

2011. máj. 5. 21:57
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Hát tanítsd őket, néma gyereknek anyja sem érti a szavát. egyszerűen mondd meg a lánynak, mi neked a jó, mit szeretnél, ha csinálna, és mit hanyagoljon. türelemmel szopókirálynőt varázsolhatsz belőle :D

17/L

2011. máj. 5. 21:57
 7/27 anonim ***** válasza:
45%
Mert aki nem szajha,az nem szopik. Inkább azokat a férfiakat szeretik,akik tudnak rendesen is szexelni.
2011. máj. 5. 21:58
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik jól csinálják és vannak akik bénán. Bár igaz, hogy a fiatal korosztály és az idős korosztály másabb. De most sok fiatal lányok sívébe gázoltál és ezért cáfolni fogják:) A jó teknikához nem csak az ügyesség fontos. Én szeretem, ha a kéz puha*-* vannak durvább kezek is. Meg nem szeretem mikor olyan mint egy 2000 wattos porszívóXD de kinek mi a kedvenc.
2011. máj. 5. 22:03
 9/27 Barbibabe ***** válasza:
100%

"21:58" Aki nem szajha az nem szopik?

ezt honnan szeded?

2011. máj. 5. 22:28
 10/27 anonim ***** válasza:
76%

5 pasiból 3 mondta, hogy senki nem szopott még úgy, ahogy én, a 4. meg nem volt mással. (Az ötödikkel nem tárgyaltuk ki...)

19 voltam akkor:-D

Most meg 22, és nem felejtettem még el, hogy kell:-D

2011. máj. 5. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!