Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ne is próbálkozzak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ne is próbálkozzak nála? 18L

Figyelt kérdés

egy fiú aki nagyon tetszik nekem ,mindíg köszön meg mosolyog ,de egy haverjának azt mondta ,hogy nem jövök be neki :(

azóa eltelt fél év és hozzá se szólam.pedig úgyérzem szeretem és csak ő kell.Nagyon szomorú vagyok miatta.tudni kell róla hogy nem az menő pasi és azóta sincs barátnője.Nem ismer engem igazán,csak látásból,szerinetek ennyire csúnyának tart,hogy semmit sem akar tőlem? :( 18L

2011. máj. 5. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2011. máj. 5. 18:32
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem szeretném megkérdezni mert már egyszer kijelenette a haverjának hogy nem vagyok az esete :S
2011. máj. 5. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez a hajó elúszott. Ne búsulj, majd jön helyette más. :)
2011. máj. 5. 18:47
 4/7 anonim válasza:

a haverok előtt néha mindenki mást mond...próbáld meg valahogy megismerni és akkor kiderül :)

sok sikert!

2011. máj. 5. 19:18
 5/7 Chuck ***** válasza:

Próba szerencse...nagyot esni úgy se lehet, max azt mondja, hogy nem...

Nekem lenne egyszer ilyenem...istenem....

18/f

2011. máj. 5. 20:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Ha neked lenne egyszer ilyened,mi lenne?Lehet hogy neked sem tetszene a lány ,bámennyire is mondja hogy szeret...

Vagy akkor is lefeküdnél vele ha nem tetszene?Ez a fiú miért nem akar tőlem semmit?!:( pedig mindent megtennék érte,bármit megadnék érte és nem tartom magam ennyire csúnyának.először azt hittem valaki más tetszik neki ,de elvileg már e1 fél éve senki. :(

2011. máj. 6. 16:22
 7/7 Chuck ***** válasza:

...olyanom, hogy utánam "rohangálna" egy csaj....

Amúgy nagyon nincsenek óriási elvárásaim...szval..

Ahhoz, hogy ne tetsszen egy lány, nagyon rondának kell lennie, vagy ha szép, akkor legyen normális alakja stb..

Az meg, hogy lefeküdnék-e vele ha nem tetszik....

Valószínűleg nem, mert mint mondtam ahhoz extrának kell lenni...de akkor inkább legyen kevésbé szép, de ember, nem úgy mint sok birka mostanság.....olyan bunkók, megmérni sem lehetne....

pl. csak neked, csak most: havert buszon meg könyökölte véletlenül plázacica, semmi bocs vagy valami, haver meg beszólt neki, aztán röhögtek rajta meg ilyesfélék

meg engem is oldalba ver a hegedű tokkal, nem fájt meg úgy semmi, meg nagy állat vagyok, nem érzem olyan nagynak az ütést, csak odahányna annyit, hogy bocs...semmit..lengette ott párszor, megfogtam aztán meghúztam lefelé.....

Az meg, hogy neki épp nem jössz be, megesős dolog, lehet nagyok az elvárásai, vagy csak szimplán nem vagy az esete ...vagy nem hívtad fel magadra a figyelmét eléggé.... nem tudom...

Nekem sem jön be minden csaj attól, mert vadítóan szép...nem egyet látok nap mint nap, aztán vagy akkora orra van, hogy a mezőgazdaságnál szántani lehetne vele, vagy már a 21 kg vakolat nem áll rajta jól, vagy elöl deszka hátul léc, de ez még nem is gond...

legyen normális-átlagos, aztán semmi gond vele...

2011. máj. 6. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!