Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek? Hogyan próbálkozza...

Mit tegyek? Hogyan próbálkozzak nála?

Figyelt kérdés
Van egy lány akinek bejöttem, köszöngetett, megszólított, beszélgettünk, később MSN-en beszélgettünk, de én nem akartam akkor még tőle semmit, és ő ezt akkor el is fogadta, hogy csak barátok vagyunk, de eltelt egy fél év és ahogy megismertem úgy igazából őrülten bele zúgtam. Bókolgatok neki, meg találkozgatunk, de ő azt hiszi, hogy mindez csak baráti, és nem tudja, hogy bele vagyok zúgva. Mit tegyek? (én 15/F, ő 15/L)
2011. febr. 6. 09:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Hívd el randevúzni, és hagyd, hogy kialakuljon valami.

Ha jól éreztétek magatokat, és meg beszéled a randi végén a következő találkát, szerintem igent fog mondani.

Eddig is tetszettél neki, nem tudom, mitől félsz ennyire.

Golyók megvannak még? :P

Gyors ellenőrzés, aztán hajrá. Hétvége van! Süt a nap! Egy séta, meg beültök valahová egy forró teára, akármi megteszi.

2011. febr. 6. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!