Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aszexuális vagyok (18/F)....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális vagyok (18/F). Sokak szerint miért különleges a jellemem?

Figyelt kérdés

[link]

Jellemző rám sok tulajdonság fenti wikipédia-cikkből, viszont az biztos különbség, hogy én nem szeretnék sem párkapcsolatot, sem házasságot. Biológiai szempontból egészséges vagyok.

Egyébként, szerintem a szeretet nagyszerűbb érzés a szerelemnél.

Ezen kívül is "más" vagyok, mint a többi velem egykorú: nem iszok, nem dohányzok, nem beszélek soha sem csúnyán, nem voltam még discoban, stb... A felnőtekkel vagyok leginkább egy hullámhosszon (jól el tudok beszélgetni velük), de van néhány fiatal kivétel is. Nagyon kötődök a családomhoz, hatalmas nagy szeretet "fűz hozzájuk". A természetben találom meg az örömöt (gyakran kirándulok, fotózok, "madárlesezek"). Ezen kívül szégyenlős is vagyok.

2011. máj. 4. 23:15
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
23:32 vagyok. az idős szülők és egyke dolgot csak tippeltem. Sokszor megfigyeltem hasonló típusú embereket ilyen családokban. Talán mert az idős szülők valahogy máshogy "öregesebben" nevelik a gyermekeiket.
2011. máj. 5. 22:27
 32/39 anonim ***** válasza:

Ha egyszer kipróbálod a szexet, hidd el nekme, nem leszel többet aszexuális.

Maszturbálni sem szoktál?

2011. máj. 7. 11:36
 33/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem aszexualitás, csak egyszerűen nincsenek barátaid. Keress fel egy pszichológust...
2011. máj. 7. 11:52
 34/39 anonim ***** válasza:
Irigyellek, nekem sokkal könnyebb lenne az életem, ha aszexuális lennék.
2011. máj. 7. 12:07
 35/39 anonim ***** válasza:
privibe leirtam neked az igazságot ki is vagy!
2011. máj. 7. 16:04
 36/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 13:10

Hasonlóak vagyunk,én sem szeretnék gyereket!

Irhatol privit,szivesen beszélgetnék veled erröl!

2011. máj. 7. 16:11
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem átlag feletti fogékonysággal rendelkezel!

Én is érzem és tapasztalom, hogy egy intelligensebb, érzelmesebb embernek sokkal nehezebb az életben boldogulnia, pl. mindig a maximumra törekszik, nagyon ritka, hogy elégedett lenne magával vagy az elért eredményeivel, nehezen érti meg a többi ember stb.."

Ennek semmi köze a szexalitáshoz! A zenéid fantasztiksak,ebböl is látszik hogy nem hétköznapi személyiség vagy,ezek a zenék nagyon lágyak és finomak..

Ez különösképpen tettszik: http://www.youtube.com/watch?v=NdnFTu4VGgk

Az érzelmes az érzékeny emberek egy kicsit fejlettebb ember faj! Az érzelmi skála minden fokozatát képesek érezni és kimutatni, míg egy érzéketlen tuskó a másik embereket csak megbántani tudja, miközben a saját lelkét is leépíti. Míg az érzelmesnek pedig az egész lelke a szíve csordulásig tele van érzelmekkel. Érzelmekkel tanulni is sokkal könnyebb mint azok nélkül. sokkal jobban lehet figyelni a dolgokra, sokkal precízebb munkát tudnak végezni. És elhiheted nekem, hogy amikor a faj a világ a föld az emberiség kihalása lesz a fő tényező nem a fatökű, falábú, falelkű jégcsap fogja megmenteni az embereket..amúgy az érzékeny emberek sokkal jobban ki tudják tapintani a lényeget, néha szavak nélkül is megértik a másikat, átlátnak az embereken, tisztelet tudóak, sosem lopnának csalnának hazudnának. A zenéhez, az íráshoz nagy tehetségük van. És még a tánchoz is. És persze az érzelmes emberek jobban tudnak hatni más emberek lelki világára is. Sajnos nagyon törékenyek lelki szinten az ilyen emberek. Bármivel bármikor meg lehet bántani, de ez nem azt jelenti, hogy hiszti rohamot fog kapni, lehet hogy 4xen fogja vissza bántani az illetőt.De a lelkébe egy világ omlik olyankor össze. Saját maga viselkedése és a másik bántása miatt is.

2011. máj. 7. 18:18
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg asperger szindrómád lenne, nem éreznél büszkeséged, mint ahogy írtad is. Ismernéd a szót, de nem lennél tudatában. A gondolkodásod aboszolút tudatos, az érzelemvilágod nagyon gazdag!!!! Én ismerek egy lányt, akinek ez a betegsége van, és egy csepp érzelem sincs rajta, és nem ismeri az általános emberi normákat, illetve, hogy bizonyos helyzetekben mit kell tenni, mondani. Teljesen antiszociális, mert egy saját világa van.

Az a gond, hogy egyáltalán nem vagy tisztában önmagaddal, és ha nem nyítsz az emberek felé, soha nem fogod önmagad megismerni. Ez csakis szituációk útján valósul meg.

2011. máj. 15. 22:43
 39/39 anonim válasza:

Szerintem te egy ilyen típusú ember vagy, mit ez a zongorista Yundi Li (gondolom, ez se jár diszkóba):

http://www.youtube.com/watch?v=hEnfZjqMSy0

Amúgy az Asperger szindrómával kapcsolatban maga Asperger ezt írja:

Asperger megvédte az autisztikus pszichopátiával diagnosztizált gyerekeket, mondván, hogy nekik is megvan a helyük a társadalomban, jól betöltik szerepüket, sőt, még jobban is, mint mások. Tőle ered a „kis professzorok" elnevezés is.

Vagyis: találd meg a helyedet. Ezt vonzd be.

2011. máj. 22. 00:35
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!