Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aszexuális vagyok (18/F)....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aszexuális vagyok (18/F). Sokak szerint miért különleges a jellemem?

Figyelt kérdés

[link]

Jellemző rám sok tulajdonság fenti wikipédia-cikkből, viszont az biztos különbség, hogy én nem szeretnék sem párkapcsolatot, sem házasságot. Biológiai szempontból egészséges vagyok.

Egyébként, szerintem a szeretet nagyszerűbb érzés a szerelemnél.

Ezen kívül is "más" vagyok, mint a többi velem egykorú: nem iszok, nem dohányzok, nem beszélek soha sem csúnyán, nem voltam még discoban, stb... A felnőtekkel vagyok leginkább egy hullámhosszon (jól el tudok beszélgetni velük), de van néhány fiatal kivétel is. Nagyon kötődök a családomhoz, hatalmas nagy szeretet "fűz hozzájuk". A természetben találom meg az örömöt (gyakran kirándulok, fotózok, "madárlesezek"). Ezen kívül szégyenlős is vagyok.

2011. máj. 4. 23:15
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Azt, hogy Asperger-szindrómás vagyok, a szüleim fedezték fel először (azelőtt azt sem tudták, mi az), mert egyszer olvastak egy cikket, ahol az Asperger tulajdonságai le voltak írva, és 99,5%-ban egyezett a saját jellememmel. Tátva maradt a szájunk, olyan hihetetlen volt a hasonlóság. Amit olvashattok az általam belinkelt cikkben, az "én vagyok". És ezt nem beszélem be, megmutattuk a cikket több ismerősnek is, nekik is tátva maradt a szájuk. Ezt őszintén mondom.

2011. máj. 5. 13:42
 22/39 A kérdező kommentje:

07:12-es válaszoló

Nem szeretnék saját családot.

2011. máj. 5. 13:52
 23/39 A kérdező kommentje:

13:39-es válaszoló

Örülök, hogy tetszettek a zenék. :) Én is megkönnyezem őket, valahányszor meghallgatom.

2011. máj. 5. 13:54
 24/39 A kérdező kommentje:

Aspergerrel kapcsolatban:

Csak itt nem akarom kiírni a teljes jellememet, a cikkben megtalálható.

2011. máj. 5. 13:58
 25/39 A kérdező kommentje:
Egyébként van egy természetvédő egyesület, melynek "oszlopos" tagja vagyok 2005 óta, jól érzem magam ott. :)
2011. máj. 5. 14:00
 26/39 A kérdező kommentje:

Ebben a videóban pedig bemutatom néhány természetfotómat:

http://www.youtube.com/watch?v=a_mUuvgGnC4

2011. máj. 5. 14:10
 27/39 Bretso ***** válasza:
Még így is csak te mondod, meg néhány ismerősöd. Még mindig nem szakember, tehát fenntartom a véleményem.
2011. máj. 5. 15:12
 28/39 anonim ***** válasza:
de verni szoktad? vagy még azt se :OOOOOO
2011. máj. 5. 17:02
 29/39 A kérdező kommentje:
2011. máj. 5. 17:15
 30/39 A kérdező kommentje:

Egyébként egész eddigi életemben "különcnek" tartottak. Baba koromban anyukám elmondása szerint szinte állandóan sírtam, ordibáltam, nyugtalan voltam, már egy kis nesztől felébredtem álmomból. (Sajnos ez a nyugtalan és kevés alvás manapság is megvan.) Óvodás koromban már visszahúzódó voltam, elvonultam a magam kis világába: a természetbe. Volt egy jó barátom, akivel viszonylag sok időt töltöttem együtt, hülyéskedtünk, stb.

A nagyobb problémák 9 éves koromban kezdődtek, e problémákból adódóan több hónapot töltöttem pszichiátrián erősen begyógyszerezve. A "nagybetűs okot" most inkább nem írom ki, mert csak piszkálnának, kinevetnének miatta, nem hinne senki sem nekem.

2011. máj. 5. 20:05
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!