Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoval a Noknek van ez a napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval a Noknek van ez a napi tabletta, amit bevesznek. Az azt jelenti hogyha rendszeresen veszi akkor elmehetek benne gumi nelkul?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok nemtudom milyen tabletta de szeretnek a baratnomnek vasarolni es rendszeresse tenni nala Ha ugyvan ahogy gondolom.Szoval beveszi naponta az azt jelenti hogy nyugodtan elmehetek benne?...es nemlessz gond?
2011. máj. 4. 17:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ez nem kor kérdés , hogy ki mennyire érett.

És ez nem úgy megy , hogy el küldjük a drágát nődokihoz. Már elment volna ha akart. Az, hogy neked tököd tele van a gumival egy dolog. Ez a gumi dolga. Nem lesz tőle semmi bajod. Viszont nagyon kedves tőled, hogy engednéd a párodnak szétszedje a szervezetét a tablettával. Amúgy a legtöbben az első hónapot végig vérzik + nem biztos, hogy a nőgyógyász elsőre eltalálja a megfelelő tablettát. Ha rendszeresen beszedi és figyel arra, hogy milyen gyógyszert vesz be mellé, betegség stb. akkor igen elmehetsz benne és nem lesz gond...

2011. máj. 4. 17:26
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

ajjajjajjjjj!

ha tényleg elmúltatok 25 évesek akkor ez így elég ciki! :)

De sebaj.....ha nem tudja a drágád h mit kell tenni akkor fogd meg a kezét, kísérd el háziorvoshoz, aki ad egy beutalót neki nőgyógyászhoz ha még nem volt nőgyógyásznál!

Aztán elmentek nőgyógyászhoz aki felírja a neki legmegfelelőbb fogamzásgátlót!

Ma már nagyon sokféle létezik, és a legtöbbnek nincs mellékhatása. (nincs az mint anno h felszed tőle 30kg ot pölö)

2011. máj. 4. 17:27
 23/30 A kérdező kommentje:
jovan megkaptam a valaszomat ! dokihoz kell menni es felir valami dilibogyot ... nem voltam tajekozott e temakorben ... nem kell ezert a masikat lehordani ... eddig jo volt a gumi es mostmar nem eleg jo ... Koszonom mindenkinek :)
2011. máj. 4. 17:28
 24/30 napietus ***** válasza:
még annyi, hogy nem rögtön véd, a doki el fogja mondani, van amelyik 2 hét, van amelyik egy hónap szedés után.
2011. máj. 4. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
aztán imádkozz h a ne olyan mellékhatások jöjjenek kia barátnődön mint pl h nagyon kövér lesz,mert meghízik,vag nem fogja kivánni a szexet
2011. máj. 4. 18:14
 26/30 napietus ***** válasza:
utolsó, ilyen mellékhatásai az Ovidolnak voltak, ami a 80-as évek óta nem divat :) nem vagy sokkal tájékozottabb, mint a kérdező...
2011. máj. 4. 18:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Bocsi, mostani fogamzásgátlónak is vannak ilyen hatásai, ha rosszul van kiválasztva. és honnan lehet tudni, hogy elsőre jót fog felírni?

amúgy nem olyan poénos fogamzásgátlót szedni. 2-3hónapos vérzés, hányinger, fejfájás stb. még hozzá nem szokik a szervezete igazi "leányálom" lesz.

De ha a szerencsésebbek közé tartozik akkor nem lesznek ilyen problémái. ha olyan típusú, mint én akkor soha nem szedhet fogamzásgátlót. Sajnos nem bírja egyiket sem a szervezetem. Így marad a gumi.

22/l

2011. máj. 4. 18:43
 28/30 anonim ***** válasza:
Azért elég szégyen,hogy ennyi idősen ennyire fogalmad sincs a dolgokról...én nem ajánlanám,hogy szedje a barátnőd,mert amennyiire unintelligensek vagytok még azt is elb*sszátok. Dilibogyót meg inkább neked kéne szedni,nem a barátnődet kötelezni rá...
2011. máj. 4. 18:56
 29/30 napietus ***** válasza:
ezért kell lekiismeretes nőgyógyászhoz menni, aki rendesen megvizsgál, elküld laborra stb.
2011. máj. 4. 18:57
 30/30 anonim ***** válasza:
dilibogyó... hát te se vagy normális...
2011. máj. 6. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!