Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoval a Noknek van ez a napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval a Noknek van ez a napi tabletta, amit bevesznek. Az azt jelenti hogyha rendszeresen veszi akkor elmehetek benne gumi nelkul?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok nemtudom milyen tabletta de szeretnek a baratnomnek vasarolni es rendszeresse tenni nala Ha ugyvan ahogy gondolom.Szoval beveszi naponta az azt jelenti hogy nyugodtan elmehetek benne?...es nemlessz gond?
2011. máj. 4. 17:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátló és jól gondolod, de eddig a Holdon éltél???
2011. máj. 4. 17:16
 2/30 A kérdező kommentje:
nem csak nemvoltam benne biztos
2011. máj. 4. 17:17
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
de nem biztos h a barátnőd akarja ám szedni,mert némelyiknek vannak mellékhatásai is
2011. máj. 4. 17:18
 4/30 anonim ***** válasza:
79%
Úristen, hány éves vagy te? 5?
2011. máj. 4. 17:18
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az a fogamzásgátló. És ha azt rendesen, rendszeresen szedi, akkor nem kell más védekezés. Akkor elmehetsz benne.
2011. máj. 4. 17:19
 6/30 A kérdező kommentje:
szerintem eleg erett hogy ne legyen mellekhatasa :P
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Így van!

Vagy fogamzásgátlót szed a drága, vagy gumit használtok!

Vagy ha nem számít h becsúszik e gyerek akkor egyiket sem!

De soha semmi nem 100%-os!

8/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem úgy működik, hogy elmész, és megveszed neki, ahoz el kell mennie egy nőgyógyászhoz, aki felírja a neki megfelelőt. Hány évesek vagytok?
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindnek van mellékhatása... és csak nőgyógyászati vizsgálat után kaphat RECEPTRE szóval te nem tudsz venni... előbb utána kéne olvasni...
2011. máj. 4. 17:20
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
De te úgysem tudsz neki venni csak úgy! Nőgyógyász írja fel neki, miután megvizsgálta. Nőgyógyászhoz meg nagylányok járnak. Akik meg is tudják venni maguknak. Ergo nem tudom, hogy mit szeretnél.
2011. máj. 4. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!