Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szoval a Noknek van ez a napi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval a Noknek van ez a napi tabletta, amit bevesznek. Az azt jelenti hogyha rendszeresen veszi akkor elmehetek benne gumi nelkul?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok nemtudom milyen tabletta de szeretnek a baratnomnek vasarolni es rendszeresse tenni nala Ha ugyvan ahogy gondolom.Szoval beveszi naponta az azt jelenti hogy nyugodtan elmehetek benne?...es nemlessz gond?
2011. máj. 4. 17:13
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
akkor kuldjuk a dragat dokihoz es megoldjuk :)...tokom tele van mar a sok gumival ...
2011. máj. 4. 17:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

mi az h elég érett h ne legyen mellékhatása??? úristen, normális vagy te??

csak remélem h kamukérdés...

2011. máj. 4. 17:21
 13/30 A kérdező kommentje:
nem nem,25 eves,az szerintem eleg erett nem ?
2011. máj. 4. 17:22
 14/30 anonim ***** válasza:
77%
Bírom, vagytok vagy 14 évesek, és tökhülyék. De legalább azt tudjatok, hogy védekezni kell!
2011. máj. 4. 17:23
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

Nem kamukérdés, de a kérdező eléggé tudatlan.

Kérdező: nem minden nő szedhet fogamzásgátlót. Van, aki nem bírja. Az meg, hogy te "elküldöd" dokihoz, nem úgy működik. Mert ha ő nem akarja, akkor nem kell ám szednie.

Egyébként a védekezésnek nem csak a gumi és a tabletta az összesen két lehetséges módja, léteznek ám más módszerek is.

2011. máj. 4. 17:24
 16/30 A kérdező kommentje:
nem nem :) ezt elrontottad :) tobb vagyok csak megelegeltem a gumit
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
de nem az érettségtől függ a mellékhatás! egy 40 éves nőnek is lehet baja tőle! amúgy meg jobb lenne ha te is elmennél vele nőgyógyászhoz, mert úgylátom nem vagy túl tájékozott a témában...
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
A szedés meg nem a korától függ, hanem leginkább a genetikai adottságaitól.
2011. máj. 4. 17:25
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó hát nem tudom most tényleg viccelsz-e vagy mi, de azt azért ne higgye senki h a fogamzásgátló felírását olyan marha nagy körültekintés előzi meg. Engem pl elküldtek vérvételre, de meg se nézték az eredményt és felírtak egyet, amúgy mákom volt ez a legeslegjobb tabi sztem mert nem volt egyetlen mellékhatása sem, és még rosszat nem hallottam róla :) Mindegy, tény h orvoshoz kell mennie
2011. máj. 4. 17:26
 20/30 napietus ***** válasza:
100%
elég égő, ah 25 évesen ennyi eszetek nincs. nőgyógyászhoz menjen, már akkor kellett volna, mikor elkezdett nemi életet élni. el fogja küldeni laborvizsgálatra, és utána ír gyógyszert.
2011. máj. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!