Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Rajtakaptam öcsémet. (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Tegnap az öcsémet rajtakaptam ahogy tükörbe veri...
13 éves, fiú, mint én és nem tom mire vélni a dolgot, mert én soha nem csináltam így.
Azt szeretném tudni h miért tükörbe masztizik, és hogy esetleg beszéljek-e vele?
2011. máj. 4. 17:02
21/24 AndiBandi93 válasza:
Szegéény srác hogy lehordjátok :D Csak aggódik az öccséért :)
Amúgy szerintem megunta a felülnézetet és kipróbálta milyen tükörből a broki.
22/24 anonim válasza:
Mért kéne beszélni vele? Ki nem verte ki valah a brét tükörben? Én is nagyon sokat csináltam tükör előtt.
23/24 A kérdező kommentje:
De nem értem h mi abban a jó xD
2011. máj. 6. 11:15
24/24 anonim válasza:
ma 11:15
Nem baj! Az elég,ha ő tudja és kész!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!