Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez? Rajtakaptam öcsémet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Rajtakaptam öcsémet. (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Tegnap az öcsémet rajtakaptam ahogy tükörbe veri...

13 éves, fiú, mint én és nem tom mire vélni a dolgot, mert én soha nem csináltam így.

Azt szeretném tudni h miért tükörbe masztizik, és hogy esetleg beszéljek-e vele?

2011. máj. 4. 17:02
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

te véletlenül nem Jerzy bátyja vagy?

:DDDD

2011. máj. 4. 17:03
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd rá, ez az ő dolga! Majd te is magadhoz nyúlsz idővel.
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
jerzy
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
És mégis mi a fenéről akarsz vele beszélni?
 5/24 anonim válasza:
76%
Sztem ne törödj vele, ez az ö korában mindennapos én is állandoan a tükörbe verem hátha Óz a nagy varázsló visszainteget
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki, lehet Ő tudja jobban :)
2011. máj. 4. 17:05
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért, azt tervezed, hogy többé nem szólsz hozzá?

Szerintem te voltál a tükör.

2011. máj. 4. 17:12
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi a túróról "beszélgetnél" vele? "Igen és akkor innét láttam, ahogy fogod a balkezeddel,aztán így rántottad én a jobbkezemmel szoktam...aha..értem,és mért a tükör elött? Aha,menjek a pitsbe miközöm hozzá! Hát a tesód vagyok ne csináld jogom van tudni! Nem nem vagyok perverz! Ó,bocs igazad van,az se jobb ,hogy a budiba vertem!"
2011. máj. 4. 17:14
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem, csak csodálkoztam, hogy magára gerjed...

Nem tudtam h ez normális!

10/24 anonim ***** válasza:
63%

te hány éves vagy? több nem lehetsz mert nem ismered a magánélet és a perverzió szabályait.

amugy meg azért mert akkor átkerül narniába.

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.