Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Rajtakaptam öcsémet. (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Tegnap az öcsémet rajtakaptam ahogy tükörbe veri...
13 éves, fiú, mint én és nem tom mire vélni a dolgot, mert én soha nem csináltam így.
Azt szeretném tudni h miért tükörbe masztizik, és hogy esetleg beszéljek-e vele?
2011. máj. 4. 17:02
11/24 anonim válasza:
És ki a fene mondta, hogy saját magára gerjedt fel? Senki. Csak nézte önmagát a tükörben.
12/24 A kérdező kommentje:
Még mielött félreértitek nem meglestem, hanem 2 részes a fürdőnk, és ő háttal volt nekem a tükörben meg valószínű azért nem látott mert a grardrobban nincs ablak...
2011. máj. 4. 17:17
13/24 anonim válasza:
Régebben és is kiváncsi voltam,hogy nézek ki fszverés közben,de már el is felejtettem,hogy ilyet csináltam,ha nincs egy tökfej,aki a masztiról akar elbeszélgetni a saját tesójával!
14/24 anonim válasza:
bátyó ?! te láttál ?:'o de.. de .. mekkora egy tróger vagy már másokat nézni miközben dolgát csinálja ... remélem most büszke vagy magadra. anyunak elmondom amint hazajön !
15/24 anonim válasza:
Azért maszturbált tukor elott, mert kiváncsi a testére. Te nem voltál az? És felállva leghamarabb masztizással nézheti meg. Fiatal, és kiváncsi nem?
16/24 anonim válasza:
"Nem, csak csodálkoztam, hogy magára gerjed"
Okos vagy ,mint egy darabfa!
17/24 anonim válasza:
ismerkedik magával, teljesen normális. gondolom te is megnézted a farkadat a tükörben, ahogy a hajadat, ahogy az izmaid és mindent :) ő meg szeretné látni hogy hogynéz ki amikor kiveri, normális dolog.
18/24 anonim válasza:
Szerintem, tegyél egy nagy táblát a nyakadba, hogy "Leskelődök a fürdőszobában!" És így járkálj a családban, hogy a szüleid megbeszélhessék veled, mi a helyes magatartás.
20/24 anonim válasza:
de az is lehet,hogy a tükörképe verte,ő csak utánozta nem?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!