Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak hogy ez ne legyen így? Kikészülök

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Először is bocsi ha regényt írok de még így is össze kell tömörítsem a dolgokat.

Szóval 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel akit nagyon szeretek. Ezzel nincs is gond és soha nem is volt, de kicsit kezdek elbizonytalanodni egy nagyon fontos dolog miatt.A szexuális életünk egyenlő a nullával.Ez abban nyilvánul meg hogy nagyon ritkán vagyunk együtt, akkor is általában akkor amikor már szinte könyörgök az együttlétért.Ez tudom hogy nagyon szánalmas és a férfitársaim kb megköveznének ha most előttük állnék,de szeretem és sajnos nem tudok mit tenni ez ellen a dolog ellen. Saját elmondása szerint ö is szeret engem és élvezi is azt amikor együtt vagyunk csak ö egyszerűen nem kívánja úgy mint én.Neki elég lenne szerintem havi 1 vagy 2 havi 1. Én 22 éves vagyok és persze hogy a szexen jár az eszem.Ez is a fejemhez lett vágva hogy mindig csak azt akarom, ezt persze nem tartom jogosnak mert ha ez így lenne már nem lennék vele.

Sokszor próbáltam már ezt vele megbeszélni jöttek is a találgatások. "Biztos a gyógyszer miatt van" nem szedte semmi se változott. Próbáltam azt hogy elutaztam kb 2 hónapig semmit se találkoztunk.Mikor hazajöttem 3-4 napig minden jó volt minden nap együtt voltunk utána minden vissza... Próbáltam hogy nem is nyúlok hozzá 1 hónap után feladtam mert jele se volt változásnak, próbáltam megbeszélni vele de persze ilyenkor "már utálok erről beszélni" jön. Én meg utálom ez a helyzetet de ez senkit nem érdekel... Emiatt a dolog miatt lelkileg is kezdek meginogni és már az együttlétek alkalmával is sokkal hamarabb elmegyek ami rám soha egyik barátnőmnél se volt jellemző... Nem merek nála kezdeményezni már mert annyiszor lettem visszautasítva hogy inkább bele se kezdek.. Szóval írhatnék reggelig de ebből is lejön hogy mi is a gond.

Még talán utóiratként annyit hogy: tudom hogy szeret. nem csalt még meg soha... Tudom mindenki ezt mondja de tudom.

Köszönöm mindenikek aki segít és megosztja velem a történetét/tanácsát....

2011. máj. 4. 13:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok!Most értem haza a melóból úgyhogy bocsi hogy csak most írok!Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot tényleg ez egy kicsit megnyugtatja a felborzolt lelkivilágom :)

Ma is átestem egy mennyi ideig bírod még próbán... De ez már megszokott szóval nem is ejtenék sok szót erről.

Először is annak a kedves kis hölgyikének írnám ezt a pár sort válaszul a válaszadónak :)

Nem tudom hogy a barátod miért nem kívánja a szexet... Én mint férfi el se tudom képzelni hogy annyira fáradt legyek hogy ne tudjak szexelni... (pedig fizikai munkát végzek napi 12 órában) Soha nem is értettem ezeket a férfiakat. Eddig akárhány barátnőm volt mindig kívántam velük pedig volt közte hosszabb kapcsolat is.

Tanáccsal nem igazán tudok szolgálni mert én is ugyanebbe a helyzetbe vagyok vagyis ugyanabba a klubba járunk, de hogy miért nem tudom, pedig mind a ketten utáljuk a pultost aki rendszerint megtagadja elölünk a napi "pia" adagunkat :) Nah mindegy... Talán egyszer megiszunk együtt valamit és akkor jó elrendezzük egymást "lelkileg" :)

Visszatérve a többi kérdésre: Nem híztam meg... nem bántottam meg.. nem csaltam meg... Teljes mértékbe mellette vagyok.

Szóval ilyen gondok nincsenek...

A legérdekesebb az egészbe hogy még mindig találunk ki új dolgokat még így is hogy alig vagyunk együtt. Furcsa nekem ez az egész...

A kommentekböl arra jutottam hogy a legjobb tényleg az lenne ha leülnék vele és megbeszélném a problémát... Ha pedig tényleg nem hallgat meg akkor jobb ha tényleg hagyjuk az egészet.

A férfiasságról pedig annyit hogy lehet probléma van vele.

Mégpedig azért mert teljesen kiölte belőlem a férfias tartást. Hogy miért érzem így azt én tudom de most nem írnám le mert az egy másik regény lenne.

Annyit még a végére hogy azt érzem hogy nem ezt érdemelném... Annyi lány akart már velem járni mellette és annyi alkalmam lett volna megcsalni akárcsak egy szex erejéig is. Most szeretem és nem teszem meg... de később tuti meg fogom bánni ha nem jön helyre a helyzet...

Köszi mindenkinek még-egyszer... Sokat segítettetek!!!

Ha valaki mondani szeretne még valamit én itt vagyok és hallgatom :)

2011. máj. 4. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
mondjuk ha úgy érzed majd hogy nembirod ezt tovább inkább lépj ki ebből, és ne csald meg. szerintme sikerülni fog megbezsélni, mondd el neki h téged ez nagyon bánt, és fáj mert nemtudod, hogy miért nem kiván.
2011. máj. 5. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:

Arra a kérdésre hogy miért nem kíván a válasza: Nem tudja hogy miért van ez így! :)

Szóval nem tudja nekem meg kiszakad a lelkem és kidurran a ...! :S

2011. máj. 5. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

én a 26 L vagyok mar irtam neked a tegnap ...jaj te szegény tiszta szivböl tudlak sajnalni :o(( szerintem te jobban szenvedsz vele mint nélküle ... a leirtakbol te nem ezt érdemelnéd :o((

de valahol a baratnödet is meg kell értened ö nagyon szeret es tisztelhet mint barát ezert nem akar szakitani de mint ferfi már nem kiván ... ez sajnos megtörténhet mindenkinél :o((

2011. máj. 5. 13:13
 15/15 anonim válasza:

nem tudja mért van így....jajj de nagyon egy cipőben járunk...bakker...de é n is hiába ülök le vele megbeszélni...ő erre nem tud mit mondani. meg hogy ő sokszor idegesen, rosszkedvűen jön haza:S bakker én is...és pont azért esik olyan jól olyankor egy kis kényeztetés. Én is megcsalhattam volna nem egyszer, de nem tettem. Nem is fogom. dehát ez meg már nem megy túl sokáig, mert ez kihatással van mindenre. :S

(a klubtársad) -.- :S

2011. máj. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!