Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak hogy ez ne legyen így? Kikészülök
Sziasztok!
Először is bocsi ha regényt írok de még így is össze kell tömörítsem a dolgokat.
Szóval 4 éve vagyok együtt a barátnőmmel akit nagyon szeretek. Ezzel nincs is gond és soha nem is volt, de kicsit kezdek elbizonytalanodni egy nagyon fontos dolog miatt.A szexuális életünk egyenlő a nullával.Ez abban nyilvánul meg hogy nagyon ritkán vagyunk együtt, akkor is általában akkor amikor már szinte könyörgök az együttlétért.Ez tudom hogy nagyon szánalmas és a férfitársaim kb megköveznének ha most előttük állnék,de szeretem és sajnos nem tudok mit tenni ez ellen a dolog ellen. Saját elmondása szerint ö is szeret engem és élvezi is azt amikor együtt vagyunk csak ö egyszerűen nem kívánja úgy mint én.Neki elég lenne szerintem havi 1 vagy 2 havi 1. Én 22 éves vagyok és persze hogy a szexen jár az eszem.Ez is a fejemhez lett vágva hogy mindig csak azt akarom, ezt persze nem tartom jogosnak mert ha ez így lenne már nem lennék vele.
Sokszor próbáltam már ezt vele megbeszélni jöttek is a találgatások. "Biztos a gyógyszer miatt van" nem szedte semmi se változott. Próbáltam azt hogy elutaztam kb 2 hónapig semmit se találkoztunk.Mikor hazajöttem 3-4 napig minden jó volt minden nap együtt voltunk utána minden vissza... Próbáltam hogy nem is nyúlok hozzá 1 hónap után feladtam mert jele se volt változásnak, próbáltam megbeszélni vele de persze ilyenkor "már utálok erről beszélni" jön. Én meg utálom ez a helyzetet de ez senkit nem érdekel... Emiatt a dolog miatt lelkileg is kezdek meginogni és már az együttlétek alkalmával is sokkal hamarabb elmegyek ami rám soha egyik barátnőmnél se volt jellemző... Nem merek nála kezdeményezni már mert annyiszor lettem visszautasítva hogy inkább bele se kezdek.. Szóval írhatnék reggelig de ebből is lejön hogy mi is a gond.
Még talán utóiratként annyit hogy: tudom hogy szeret. nem csalt még meg soha... Tudom mindenki ezt mondja de tudom.
Köszönöm mindenikek aki segít és megosztja velem a történetét/tanácsát....
Valami oka van, hogy ennyire nem kívánja a szexet. Igazán jó párkapcsolat csak kiegyensúlyozott szexuális élet mellett működhet. Ennek hiánya előbb utóbb a kapcsolat megromlásához vezet. Ha nektek kettőtöknek nem sikerül megoldást találni,kérjetek segítséget, menjetek pszichológushoz. Egyébként rossz vége lesz.
Sok sikert és bátorságot!
Nálunk az elején sűrű volt a szex, ő szinte minden nap akarta, de én nem akartam sokat adni magamból, és jobb is volt mondjuk 2 nap szünet közte, de mivel hétvégén nem voltunk együtt így heti 2-re csökkent le a sex és ő a lány nagyon korán elélvezett és aztán már inkább be is aludt. Én meg mint hülye vártam volna egy levezető utójátékot. Ezek után nem igazán volt kedvem nekem, mint férfinak a dugáshoz. Aztán fokozatosan megnőttek a szünetek és volt hogy havi 1-se lett az alkalmak száma. Ő nem kezdeményezett ha én igen akkor kifejezte nemtetszését. Egy 3 hónapos nyári szünettel együtt 7 hónapig húzta még az agyam, mire már annyira rossz volt mellette hogy rákérdeztem mi van velünk. És azt kaptam hogy már nem szeret úgy, mint férfi, csak mint barát. De előtte még msnen azt írta hogy így szeret meg úgy szeret. Ő sosem volt bújós vagy csak sosem szeretett annyira hogy kívánja az érintésemet, legalább annyira mint én az övét. Egy csaj mondta nekem akinek elmondtam ezeket mielőtt az exemnél rákérdeztem és ő egyből rávágta hogy mi a helyzet. Nem akar fájdalmat okozni mert szeret de már nem szerelemmel, és nem is fog újra belédszeretni. Szerintem beszéld meg vele és ha azt mondja mégis hogy szeret akkor mond meg neki hogy akkor erőltesse meg magát és mutassa ki. Nem csak sex terén, de gondolom már annyi időt sem tölt el veled mint azelőtt. Nálunk az volt hogy hiába együtt laktunk csak éjfél körül esett haza, ha meg otthon volt korán az mindig valami rosszullét miatt volt. Nem lehetett rá számítani és közös programot tervezni, még vacsorázni sem vihettem el.
26 ff, ő 27 lány.
szioka ,
26 L vagyok es nekem is van egy naaaaaagyon hosssszzzzu storym de megprobálom röviden leirni ...
én a együtt voltam az elsö nagy szerelmemel 11 évig , ebböl 1 évet voltunk házasok ... eleinte ugye még gyerekek voltunk mindent kiprobaltunk , minden szuper volt ... majd egy idö után nekem is eleg volt havi 1 - 2 alkalom ... jol megvoltunk , mindent együtt csinaltunk és most igy vissza gondolva rájöttem hogy inkabb mint testvért szeretem nem mint "ferfit" , még most is jo a kapcsolatom vele mindent megbeszélünk de be kellet látnunk hogy 26 évesen nem élhetünk ugy mint a nyugdijasok , és hidd el eröltetni sem tudtam a szexet pedig megprobáltam ... a mostani páromal kb 1,5 éve vagyunk együtt es napi 3x is tudnék vele szexelni , ö kihozta belölem az "álatot" olyasmit is kiprobaltunk ami régen abszolut nem az én világom volt , gondolok itt a oral utáni lenyelés , arcra élvezés vagy akár anál ... igazan tanacsot nem tudok adni csak saját tapasztalatbol azt tudom mondani hogy ha ugy döntesz hogy elhagyod biztos hogy nagyon nehez lesz ( mi mind ketten legalabb 10 kg fogytunk ...) de tul sokaig huzni sem érdemes ...
sok eröt kivanok neked !!
és bocs a helyes irasi hibakért nem magyar suliba jártam :o(
Nem kezdeményezel és ő nem mer, vagy meghíztál és nem talál már szépnek. Vagy haragszik rád és most megvonja a sexet büntetésül. Beszéld meg vele, én is csináltam amikor magyarázat nélkül hagyott mert nem jött haza a megbeszélt időben, pedig előre 1 hétre le volt foglalva az a nap hogy elmegyünk a kiállításra.
13:45-ös srác vagyok
26 ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!