Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » ÁJJJJJ! Miért én szívom meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ÁJJJJJ! Miért én szívom meg mások összeveszését? (valóban korhatáros sztori)

Figyelt kérdés

Rajtem kívül 3an szerepelnek a történetben:van egy lány aki hát sokszor sok fiúval....És van mégegy lány és egy fiú.Nos utóbbi lány meg a srác egy haveri körben összeszámolgatták hogy a nagyétvágyú lány eddig kikkel hogy miként hányszor hol(ugye ha jó a hangulat sok a pia akkor beszéljünk ki valakit aki nincs ott féle jelenség).Ez a kibeszélt lány mikor nemrég visszahallotta mennyire kiteregették a szennyesét-már minden mindegy alapon- üzent az árulkodóknak hogy kiegészíti a listát azzal amit ők "elejtettek elkotyogni" .Nos volt egy orgia ahol ők hárman plusz én(2f,2l) voltunk és hát mindenki mindenkivel.Én nem szeretném ha ez a dolog kiderülne rólam hisz én nem piszkáltam őt miért szívok én is??Ráadásul a facen akarja közzétenni a "forgatókönyvet" amolyan stilszerűen leírva mi hogy volt azon az este.Beszéljem rá a 2 pletykást hogy kérjenek bocsánatot?Úgyse kapnak.Kérjem meg a bosszúállót hogy hagyjon ki a történetből?ahhoz túlzottan elszánt. Vagy miután kiszivárgott a sztori tagadjam le?hiába mert az ember természetéből adódóan elhiszi ezeket.

Létezik egyáltalán erre megoldás? azaz mit tudok tenni???

2011. máj. 3. 22:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hány partnere volt a 3. lánynak, hogy ennyire cikinek érzi?
2011. máj. 4. 08:03
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem most kell nyafogni, be kell vállalni! Legyél rá büszke! Lehet tagadni, de senki nem veszi be. Nálam is így volt, gimibe lefeküdtem egy sráccal és egy darabig ez volt a téma, de kit érdekel:D

22L

2011. máj. 4. 09:02
 23/29 anonim ***** válasza:
szerintem meg bekaptad más f@szát ez egész életedre árnyékot vet ... remélem késöbb is jól bebaszol és hagyod magad seggberakni -.- hányok tőled remélem jól megszopat a csaj !
2011. máj. 4. 16:14
 24/29 A kérdező kommentje:

Na mindenesetre közzététetett nemrég a sztori.........................forrongok a dühtől

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2011. máj. 4. 17:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Küld el emailben ki ez a lány, had nézzem már meg. :D
2011. máj. 4. 18:29
 26/29 A kérdező kommentje:

dehogy!biztos az üzenőfalát akarod olvasgatni ahol most fecsegnek a "vérre érkező vadak" micsoda művet írt.Mert műnek mondható hisz olyan dolgokkal is kiszínezte a sztorit ami nem is úgy volt de azt akarta hogy még pikánsabb legyen.

Amúgy veszett volt a próbálkozásom mert nem sokkal hogy feltettem itt tegnap a kérdést és vártam a válaszokat pl arra is hogy hogyan akadályozzam meg a közzétételt már el is küldte több mint 30 embernek a történetet.

2011. máj. 4. 22:44
 27/29 anonim ***** válasza:

Jól van!

Ha elküldte, hát elküldte. Ezen már úgysem változtat6sz. DE!

Az emberek azokat az embereket cikizik leginkább, akiket le7, tehát, ha elveszíted önbizalmadat, és elkezdesz ráparázni, ezt a többiek látni fogják, vagyis... joggal feltételezik, hogy az a dolog IGAZ! Nem? :-o

Na most... ha megőrzöd hidegvéred és nyugodt maradsz, akkor sokkal inkább kezdenek el cukkolni téged vele, mert akkor már maguk sem fogják tudni, mi az igazság!? Hogy ez most kitaláció-e vagy sem? Mert az arcodról -- ha hixed, ha nem, de -- leolvas6ó a válasz.

Sőt! Ha rákérdeznek, "na milyen volt?", vagy bármi... állj úgy hozzá a dologhoz, kezeld úgy ezt az egészet, mintha ez természetes volna... akkor nem lesz olyan kellemetlen.

Plő:

K: "-- Ááh, csak nem négyesben Qrtatok??? :)"

V: "-- Tegyük fel, igen! Na éés?" >:I

Maradj higgadt és vágj fapofát! Ne mondj egyértelműen se igent, se nemet! Ködösíts, de ne feltűnően, majd kérdezz vissza, esetleg válaszolj az élcelődő számára kínos viszontkérdéssel! >:-) Akkor majd látni fogják rajtad, hogy nem le7 zavarba hozni téged, nem tudnak "gúnyt űzni" belőled, tehát hamarosan békén hagynak. :-)

Higgy nekem, Tesó! Tudom, mit bexélek, van benne gyakorlatom! Bízz bennem! >:-)

Üdv: EE

2011. máj. 5. 02:58
 28/29 anonim ***** válasza:

**Ooppá! Javítom magam:

Na most... ha megőrzöd hidegvéred és nyugodt maradsz, akkor HIÁBA kezdenek el cukkolni téged vele, LÁTJÁK RAJTAD, HOGY TÉGED NEM LE7 VELE ZAVARBA HOZNI, TEHÁT maguk sem fogják tudni eldönteni, mi az igazság, vagyis, hogy ez most kitaláció-e vagy sem!? ÉS EGY ZAVAROS SZTORIT SENKI NEM HISZ EL, INKÁBB HAMAR ELFELEJT!!!

(Mert az arcodról -- ha hixed, ha nem, de -- leolvas6ó a válasz.)

Így már valósabb a mondanivalóm... :-)

(Látod? Egy részen akaratlanul is hülyeséget írtam, mégsem kezdtem el sajnálkozni rajta, hogy... "én ilyen hülye, én olyan hülye!" NEM! Tovább kell ezen lépni! :-)

FEL A FEJJEL!

Am. helyzet azóta?

Üdv: EE

2011. máj. 5. 15:14
 29/29 A kérdező kommentje:

kösz

hát különösebb helyzet nincs azóta. tegnap még nem c.seszegettek fb-n ma meg még nem voltam fenn.pár napig nem is lesz kedvem.kicsit elvonulok míg a szavatosság lejár valamelyest.

2011. máj. 5. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!