Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁJJJJJ! Miért én szívom meg mások összeveszését? (valóban korhatáros sztori)
Rajtem kívül 3an szerepelnek a történetben:van egy lány aki hát sokszor sok fiúval....És van mégegy lány és egy fiú.Nos utóbbi lány meg a srác egy haveri körben összeszámolgatták hogy a nagyétvágyú lány eddig kikkel hogy miként hányszor hol(ugye ha jó a hangulat sok a pia akkor beszéljünk ki valakit aki nincs ott féle jelenség).Ez a kibeszélt lány mikor nemrég visszahallotta mennyire kiteregették a szennyesét-már minden mindegy alapon- üzent az árulkodóknak hogy kiegészíti a listát azzal amit ők "elejtettek elkotyogni" .Nos volt egy orgia ahol ők hárman plusz én(2f,2l) voltunk és hát mindenki mindenkivel.Én nem szeretném ha ez a dolog kiderülne rólam hisz én nem piszkáltam őt miért szívok én is??Ráadásul a facen akarja közzétenni a "forgatókönyvet" amolyan stilszerűen leírva mi hogy volt azon az este.Beszéljem rá a 2 pletykást hogy kérjenek bocsánatot?Úgyse kapnak.Kérjem meg a bosszúállót hogy hagyjon ki a történetből?ahhoz túlzottan elszánt. Vagy miután kiszivárgott a sztori tagadjam le?hiába mert az ember természetéből adódóan elhiszi ezeket.
Létezik egyáltalán erre megoldás? azaz mit tudok tenni???
Azt tudod, hogy les*zarod az egészet.
Valaki rákérdez megmondod, hogy a retekfejű, mint tipikus nő benyomta a durcit és most vernyákol.
Ne idegesítsd magad ezen.
"Nos volt egy orgia ahol ők hárman plusz én(2f,2l) voltunk és hát mindenki mindenkivel"
2 fiú, 2 lány, mindenki mindenkivel ?!? kis köcsög, szopjál ha már ugyis szereted !
nem értitek! a két lányra még büszke is lennék de a 3.ember ott egy fiú volt.ez nekem is gáz meg a másik fiúnak.
miképpen az árulkodó csaj is legyint minket fiúkat illetően de a leszbis rész már neki is ciki
nos a mi köreinkben -akik a szaftos sztori címzettjei- nem menő a b.uzulás
naneaztnem!
én nem érdemlek átvitt értelembe vett szopást mert nem ártottam neki
Tudod, hogy minden csoda három napig tart... Az embereknek van jobb dolguk is, mint rajtad csámcsogni.
Mellesleg, odajönnek hozzád, hogy "júúúúj szexeltél több lánnyal meg fiúval?!!" akkor nézzél rá higgadtan, hogy "Igen. Miért, tán irigykedsz?" Ha látják, hogy nem szégyelled, akkor nem fognak cukkolni vele.
én sem attól tartok hogy hetekig jönnek oda hozzám az ismerősök:"hát hogyhogy?rólad ezt nem gondoltam volna.nahát!"-szövegekkel .
De.mégha nem is lesz sokáig címlapsztori még nem felejtődik el.pl adnak a tévében, moziban valami ugymond merész filmet akkor mindenkinek majd az ugrik be hogy"tényleg,emlékeztek az ő négyesükre??az is ilyen kemény lehetett"
meg leszek bélyegezve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!