Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÁJJJJJ! Miért én szívom meg mások összeveszését? (valóban korhatáros sztori)
Rajtem kívül 3an szerepelnek a történetben:van egy lány aki hát sokszor sok fiúval....És van mégegy lány és egy fiú.Nos utóbbi lány meg a srác egy haveri körben összeszámolgatták hogy a nagyétvágyú lány eddig kikkel hogy miként hányszor hol(ugye ha jó a hangulat sok a pia akkor beszéljünk ki valakit aki nincs ott féle jelenség).Ez a kibeszélt lány mikor nemrég visszahallotta mennyire kiteregették a szennyesét-már minden mindegy alapon- üzent az árulkodóknak hogy kiegészíti a listát azzal amit ők "elejtettek elkotyogni" .Nos volt egy orgia ahol ők hárman plusz én(2f,2l) voltunk és hát mindenki mindenkivel.Én nem szeretném ha ez a dolog kiderülne rólam hisz én nem piszkáltam őt miért szívok én is??Ráadásul a facen akarja közzétenni a "forgatókönyvet" amolyan stilszerűen leírva mi hogy volt azon az este.Beszéljem rá a 2 pletykást hogy kérjenek bocsánatot?Úgyse kapnak.Kérjem meg a bosszúállót hogy hagyjon ki a történetből?ahhoz túlzottan elszánt. Vagy miután kiszivárgott a sztori tagadjam le?hiába mert az ember természetéből adódóan elhiszi ezeket.
Létezik egyáltalán erre megoldás? azaz mit tudok tenni???
hát én azért haboztam az elején de ők annyira be voltak lelkesülve hogy hagytam magam sodródni az árral...
meggondolatlan voltam de már nem tudom visszacsinálni
23:43
írtam hogy mindenki mindenkivel.hát valószínüleg nem lesz más lehetőségem minthogy legalább ezt a legkínosabb részt letagadni aztán meglátjuk.jó hát a fiúval azt a legnagyobb dolgot azért nem csináltam csak minden egyebet
"Azt a legnagyobb dolgot nem csináltunk."
Hány éves vagy, 12?
A fiú-a fiúval kicsit gáz,mármint úgy értem,hogy a társodalom azt fogadja a legrosszabul!Ha kitudódik bizti,hogy beszélni fognak rólatok,de majd elmúlik,
hisz majd egy új 4es!:)
DE én mindenképpen elbeszélgetnék a csajjal,hogy ezt ne tegye!
Amikor összejöttünk a párommal akkor megbeszéltük,hogy mindeki mondja el a maga kis titkát,hogy azért ne érjenek meglepetések minket!
Nos én is szexeltem már egy szobában a barátnőmmel(mindkettőnknek 1 éjszakás kaland volt)ok mi nem cseréltünk partnert de akkor is 2 m volt köztünk:)
Nos ezt elmondtam a páromnak,h tudja,ő pedig elmondta,hogy ő az első ülésen,a barátja pedig a hátsó ülésen szexelt a barátnővel,meg majáliskor ugyanabban a sátorba,egymás mellett mint a szardéniák....
Na és???Fiatalság-bolondság...
Nem fognak ezért "megpecsételni" téged....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!