Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám bátoritani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám bátoritani a barátomat arra, hogy több dolgot is bevállaljunk a szexben? Én már szeretnék tovább lépni de ő nem mer szerintem.

Figyelt kérdés

.a fö probléma az elélvezéssel van..a végén eddig mindig a saját hasára élvezett..most hétvégén feküdtünk és alkalma lett volna, hogy a hasamra vagy a mellemre élvezzen, de úgy kellett rávennem, hogy a saját hasamra élvezzen, és ne a polojára (tudom ez részben azért, mert nem volt zsepink, meg semmi, de olyan, mintha azt hinné, hogy én undorodom ettöl)..nem tudom, hogy neki hogy lenne élvezetesebb? szerintetek hogyan bátorithatnám, illetve hogyan adhatnám a tudatára, milyen jelekkel, hogy több mindent kiprobáljunk? egyáltalán létezik, hogy neki élvezetesebb, hogy a saját hasára vagy polojára élvezzen mint rám? (mindig dicséri az alakomat, nem vagyok kövér)

18/L 29/F

2011. máj. 2. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
sehogy, aki nyuszi az az is marad :P
2011. máj. 2. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Mondd neki hogy kipróbálnád milyen ha rád élvez, mert ettől te beindulsz.
2011. máj. 2. 22:26
 3/9 anonim ***** válasza:

"egyáltalán létezik, hogy neki élvezetesebb, hogy a saját hasára vagy polojára élvezzen mint rám?"

Ez a kérdés megért mindent, meleg a csávó, hogy inkább magára élvez mint rád, ez beszarás xDDDD

2011. máj. 2. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Hagyd már ezeket a hülye jeleket. Ott vagytok egymással, ha szeretnél valamit, akkor elmondod neki.
2011. máj. 2. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
te vered ki neki és ráírányítod a rakétát a hasadra
2011. máj. 2. 22:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Jó de a lányok nem szeretnek világosan beszélni, mindent éreztetni akarnak...
2011. máj. 2. 22:51
 7/9 A kérdező kommentje:
nem hinném, hogy nyuszi, inkább azt hiszi, hogy mivel én még csak nemrég vesztettem el a szüzességem ezért nagyon lassan halad előre, de én szeretnék már többbet (tavaly novemberben vesztettem el vele)
2011. máj. 2. 23:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Add nekem a pasidat:) én nem bánnám, ha nem akarna rámélvezni.:)
2011. máj. 3. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:

~szeretnél tovább lépni~ a vége előtt vedd a szádba és fejezzétek be ott!

attól nagyobb nyomaték nem kell annak kinyilvánítására,hogy kész vagy tovább lépni!

2012. okt. 15. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!