Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a fiúnak, de fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a fiúnak, de fél elhívni. Hogyan tudnám bátorítani? 16l

Figyelt kérdés
Szerencsére tetszem annak a fiúnak, akibe szerelmes vagyok! :D A lánybarátjának mesélte (aki egyben az én legjobb barátnőm is) hogy nagyon tetszem neki már rég óta és még egy lány sem szédítette még így el! :D Viszont van egy probléma: jelenleg fél elhívni. :( Az ok a fiú elmondása alapján a következő a barátnőm szerint: túl sok kosarat kapott és csökkent az önbizalma, nagyon sok lány csak játszadozott vele, kihasználta, átverte, szóval nagyon csúnyán bántak szegénykével. :( Eddig bátor volt és szerencsére határozott is egy randira híváshoz, de a sok féreg miatt egy picit bizonytalan lett. Szerintem attól fél, hogy ÉN is azt teszem vele, mint a többi gonosz csaj. :( Kérdésem a következő: hogyan tudnám bátorítani, hogy elhívjon? Hinnie kell megint magában! Tuti biztos vagyok benne, hogy csak ez az első lépés lesz neki nehéz, utána minden menni fog mint a karikacsapás, ha látja hogy küldöm neki a pozitív jeleket, meg fog jönni az önbizalma végre! :D :)
2010. júl. 21. 10:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem hívod el te valahová?
2010. júl. 21. 10:09
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezek a női jelek meg olyanok, hogy mi lehet hogy észre sem vesszük őket.Szóval szerintem ne várj hogy elhív mert csalódni fogsz, inkább hívd el te randira.
2010. júl. 21. 10:10
 3/13 anonim ***** válasza:

Hívd el te randira!

Vagy a barátnőd bátorítsa kicsit...hogy nálad biztos sikere lesz,ő már csak tudja,stb.

2010. júl. 21. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Amit te egyértelmű jeleknek gondolsz azokat ő a önbizalomhiány miatt nem meri majd komolyan venni. Csináld úgy mintha ő lenne az aki az egészet kitalálja, nem pedig te .

Ezzel egy kicsit nő az önbizalma.

2010. júl. 21. 10:21
 5/13 anonim válasza:

És ha te hívod el, akkor mivan? Semmi... Legyetek boldogok, csak ez számít.

Az meg végképp nem fogja őt érdekelni, hogy a lány hívta őt el és nem ő volt a kezdeményező. Ha végre megkap téged, akkor aligha fogja zavarni :)

2010. júl. 21. 10:26
 6/13 anonim válasza:
kerülj hozzá minél közelebb!Hogy lássa nem téged is érdekel ő!
2010. júl. 21. 10:27
 7/13 anonim válasza:
hívd el te
2010. júl. 21. 10:31
 8/13 A kérdező kommentje:
Rendben, el fogom hívni! :) Ha ez kell neki, hogy végre boldog lehessek egy fiúval, legyen. :) Még nem volt barátom, de ostoba leszek kihagyni ezt a lehetőséget! :D Azért elötte még megpróbálom egy picit bátorítani a barátnőm álltal, pont úgy ahogy az egyik válaszoló mondta! :) Megkérem rá, hogy mondogasson neki olyan mondatokat velem kapcsolatban, hogy érezze, nekem is tetszik ő! :) Köszönöm a válaszokat! ^^
2010. júl. 21. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha össze akarsz vele jönni tegyél is érte!Ne csak várj mert abból semmi sem lesz.Hívd el nyugodtan, nem értem a nők miért nem tesznek egy kapcsolat kialakulásáért csak várnak.
2010. júl. 21. 10:44
 10/13 anonim ***** válasza:

mondd neki h "hívjá má el vhova te kuki"

sok sikert

16/F

2010. júl. 21. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!