Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha ezt mondanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha ezt mondanám akk csak arra gondolna hogy csak a sexér akarom elhivni?

Figyelt kérdés
nos van egy lány elég sokat beszéltem már vele stb és testileg mind2en vonzódunk egymáshoz meg érzelmileg is vmenyire mert elég sok mindent elmondod meg stb de sztem az kevés egy kapcsolathoz... meg azt mondta hogy simán le feküdne velem csak akk pont volt barátja és azt mondta hogy azér nem lehet mert nem akarja megcsalni se velem se mással hanem előtte ugyis dobja... most 2 hete szakított vele és azota még jobb lett a kapcsolat ketőnk között azt mondta h még mindig le akar velem feküdni... meg mikor beszélünk a végén mindig csak a sexről beszélünk orákat hogy mi lenne ha eljönne mi lenne ha ott aludna stb.. és most arra gondoltam hogy május 1.-én lesz ott nálunk egy foci ilyen kispályás bajnokság szerű és lesz csapatunk bulizunk főzünk meg iszunk egész napos program lesz... és ha lejönne akk mindenképp ott kéne hogy aludjon nálam mert nem tudna hazamenni utána..:) és szerintetek ha elhivnám akk benne lenne egy ilyen programba vagy csak azt hinné hogy csak meg akarom huzni? vélemények?
2010. ápr. 10. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

sztem elég egyértelműen le jön belőle h baszni akarsz,de ha ő is akarja:)sztem ez igy jó

megkérdezhetem h akarnál te többet is tőle?

2010. ápr. 10. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

sztem igen csak szexelni akar a kicsaj...jo lenne ha belehuznál...sztem ne várj vele május is...jo 5let a majális...DE ne az legyen h ott mindenen részt vesztek...ha jol érzi magát maradjatok de legyen 1-2 tartalék terved is..

sztem csinálj neki valami finom kaját otthon és feküdj le vele....(így komolyan is gondolod...érzelmes vagy; de vad is mert rögtön megfektetet...olyan lényegretörő és kielégíted!!)

---------------------------------

| K ° i ° c ° s ° i ° É ° n™ 01 |

---------------------------------

2010. ápr. 10. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hivd el nyugodtan:)
2010. ápr. 10. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
SZEX, és nem sex.
2010. ápr. 10. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem látod a jeleket?

A lány le akar feküdni veled!

Hívd el és legyen meg amit akar. És érezd jól magad. :)

2010. ápr. 14. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!